Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Maalarinpesu Kiilto 1l

KIILTO PRO

Emäksinen pesuaine maalausta edeltävään pesuun vettä sietäville sisä- ja ulkopinnoille, esim. maalatut seinät, keraamiset laattapinnat, peltikatot ja muut metallirakenteet sekä betonilattiat. Huuhdeltava.

13,95 € / kpl

13,95 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 500664756
  • EAN-koodi: 6411517036019

Maalarinpesu on erittäin tehokas maalattavien kohteiden pesuaine. Emäksinen pesuaine on tarkoitettu maalausta edeltävään pesuun vettä sietäville sisä- ja ulkopinnoille. Tuote poistaa lian ja noen vaivattomasti peltikatoista, metallisista sadevesijärjestelmistä ja muista rakennusten peltiosista. Hyviä käyttökohteita ovat esimerkiksi maalatut seinät, keraamiset laattapinnat, peltikatot ja muut metallirakenteet sekä betonilattiat. Soveltuu myös runsaan rasvaisen lian poistamiseen teollisuuden, autotallien, huoltoasemien, konehuoneiden sekä korjaamoiden betoni- ja metallilattioista. Tuote on erinomainen lian ja rasvan poistaja, joten se soveltuu raskaan kuljetus- ja maansiirtokaluston huoltopuhdistukseen. Tuote on hajustamaton ja täysin vesiliukoinen. Huuhteltava käsittelyn jälkeen. Tuotteen tekniset tiedot: • Koostumus: ionittomia tensidejä <5% • Pakkauskoko: 1 l • pH: laimentamattomana n. 13, käyttöliuoksena n. 12 • Säilytys: avaamattomana yli +1 °C lämpötilassa säilyy 5 vuotta

Vaaralausekkeet:

H314 Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa. Faroangivelser: H314 Orsakar allvarliga frätskador på hud och ögon.

Pakkaus

Paino
1.092 kg
Nettosisältö
1 LTR
Korkeus
25.5 cm
Pituus
8.5 cm
Leveys
8.5 cm