MIRANOL KALUSTEMAALI 1/10L 465 LEINIKKI

MIRANOL KALUSTEMAALI 1/10L 465 LEINIKKI

TIKKURILA

Täyskiiltävä, hyytelömäinen, mietohajuinen irtokalustemaali puu- ja metallipinnoille sisällä ja ulkona. Helppo sivellä, ei valu ja tasoittuu hyvin.


Toimitettavissa verkkokaupastaEi toimitettavissa verkkokaupasta

  • Tuotenumero: 500728317
  • EAN-koodi: 6408070022986

Tikkurilan Miranol on helppokäyttöinen ja kestävä, täyskiiltävä maali monenlaisiin käyttökohteisiin. Miranolilla maalaat niin puisia kuin metallisiakin pintoja – sekä sisällä että ulkona. Koostumukseltaan hyytelömäisellä, liuotinohenteisella Miranolilla voit maalata esimerkiksi irtokalusteita, esineitä, leikkikaluja, työkaluja, veneitä, kilpiä ja polkupyöriä. Miranol sopii myös vaativiin kohteisiin, sillä se kestää hyvin kulutusta. Tarkista valitsemasi värisävyn sopivuus ulkokäyttöön. Mietohajuinen Miranol on helppo sivellä, se tasoittuu hyvin eikä valu. Maalipinta on pölykuiva noin kolmen–neljän tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa noin vuorokauden kuluttua maalaamisesta. Miranolilla maalattu pinta kestää hyvin pesua. • täyskiiltävä (kiiltoryhmä 1) • riittoisuus: metallipinnoille 12–14 m²/l, sileille puupinnoille 10–12 m²/l • kuiva-ainepitoisuus n. 50 tilavuusprosenttia • tiheys n. 0,9–1,1 kg/l PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä ja pohjamaalaamalla pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä. Maalaamaton pinta Puhdista pinta liasta, rasvasta, pölystä ja ruosteesta. Pohjamaalaa sopivalla pohjamaalilla. Kuivien sisätilojen teräspinnat voidaan maalata suoraan Miranolilla, mutta muissa tapauksissa metallipinnoille suositellaan ruosteenestopohjamaalia. Alumiinipinnat on karhennettava ennen pohjamaalausta. Aikaisemmin maalattu pinta Pese pinta maalinpesuaineella, huuhdo huolellisesti vedellä ja anna kuivua hyvin. Poista huonosti kiinni oleva maali kaapimella ja hio koko pinta. Poista hiontapöly. Kittaa kolot ja syvennykset sopivalla kitillä ja pohjamaalaa pinta tarvittaessa. MAALAAMINEN Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa sivellinmaalaukseen lakkabensiinillä ja ruiskumaalaukseen ruiskuohenteella. Levitä maali ruiskulla tai siveltimellä yhteen tai kahteen kertaan. Työvälineet pestään lakkabensiinillä. MAALIPINNAN HOITO Puhdista Miranolilla maalatut pinnat neutraalilla astianpesuliuoksella ja pehmeällä harjalla, sienellä tai liinalla. Erittäin likaisten pintojen puhdistamiseen voi käyttää heikosti emäksistä pesuaineliuosta. Huuhtele pinnat huolellisesti puhdistuksen jälkeen. Maali saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä noin kuukauden kuluttua maalaamisesta – ennen sitä maalipintaa on syytä käsitellä varoen. Käsittelyolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Muista myös: tasoite, pohjamaali, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Vaaralausekkeet

H226 Syttyvä neste ja höyry. H336 Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. H412 Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. EUH208 Sisältää koboltti-bis(2-etyyliheksanoaatti) ja etyylimetyyliketoksiimi. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: H226 Brandfarlig vätska och ånga. H336 Kan göra att man blir dåsig eller omtöcknad. H412 Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer. EUH208 Innehåller kobolt-bis(2-etylhexanoat) och etylmetylketoxim. Kan orsaka en allergisk reaktion.

Tuote

Pakkauskoko (l)
0,1
Kiilto
Täyskiiltävä
Ohenne
Liuotin
Käyttö
Sisälle ja ulos
Riittoisuus/pintamaalaus (imemätön pinta), m²/l
12

Pakkaus

Paino
0.102 kg
Korkeus
5.6 cm
Pituus
28 cm
Leveys
5.9 cm