Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Muurahaissirote Raid 250g

RAID
  • EAN-koodi: 5000204613650 | Tuotenumero: 501385056

Torjuu muurahaiset sekä muut ryömivät hyönteiset sisä- ja ulkotiloista. Sirote tehoaa kosketuksesta ja vaikuttaa pitkään.

11,95 € / kpl

47,80 € / kg

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • EAN-koodi: 5000204613650
  • Tuotenumero: 501385056

Raid Muurahaissirotetta käytetään rakennusten välittömässä läheisyydessä ja sisätiloissa kuten kellareissa. Muurahaissirote tappaa heti kosketuksesta ja se tehoaa muurahaisten lisäksi sokeritoukkiin, torakoihin ja kaikkiin muihin käsitellyllä pinnalla liikkuviin hyönteisiin. Aine säilyttää tehonsa niin kauan kuin sitä on näkyvissä, sadevesi huuhtoo aineen mukanaan. Sirote ei ole tarkoitettu hyötykasvien kasvupaikkoihin. Levitä valmistetta ainoastaan niihin paikkoihin, missä sitä todella tarvitaan. Älä sirottele tuulisella säällä, sillä kevyt sirote leviää ympäristöön ja saattaa vahingoittaa hyötyhyönteisiä. Älä sirottele lasten hiekkalaatikoihin tai alueille joissa kuljetaan. Käytä näin: Sirottele ohut kerros muurahaisten kulkureiteille ja erityisesti kohtiin, joista muurahaiset pääsevät sisään rakennukseen, kuten talon kivijalkaan ja terassin ympäristöön. Jos pystyt paikallistamaan muurahaispesän maassa, avaa se ja sirottele aine suoraan pesään. Pesä suljetaan polkemalla. Ellet pääse käsiksi pesään, käsittele pesän sisälle johtava kulkureitti. Älä sekoita sirotetta veteen, sillä se ei liukene vaan jää kellumaan ja pölisemään veden pinnalle. Koska torjunta-aineen hajoamistuote voi kulkeutua maassa, valmistetta ei suositella käytettäväksi pohjavesialueella. Sirote on erittäin vaarallista vesieliöille, joten valmistetta ei saa päästää vesistöihin. Varmista torjunta-aineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot sekä käyttöohjeet ennen käyttöä.

Pakkaus

Paino
0.3 kg
Nettosisältö
0.25 KGM
Korkeus
22.2 cm
Pituus
6.1 cm
Leveys
6.1 cm

Vaaralausekkeet:

H410 Erittäin myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Faroangivelser: H410 Mycket giftigt för vattenlevande organismer med långtidseffekter.kter.