Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Muurahaissyötti Raid 1kpl

RAID
  • EAN-koodi: 5000204698176 | Tuotenumero: 501092425

Torjuntasyötti sisältää nestemäisessä muodossa olevaa tehoainetta, joka on helppo niellä. Muurahainen ehtii palata pesään ennen kuolemaa ja näin aine leviää yhdyskuntaan.

4,95 € / kpl

Toimitus
ToimitettavissaAnna postinumero nähdäksesi toimitusvaihtoehdot

  • EAN-koodi: 5000204698176
  • Tuotenumero: 501092425

Raid Muurahaissyötti sisältää nestemäisessä muodossa olevaa tehoainetta, joka muurahaisen on helppo niellä. Muurahainen ehtii palata pesään ennen kuolemaa. Muurahaiset pitävät pesänsä puhtaana ja niiden tapana on syödä pesän sisälle kuolleet lajitoverinsa ja näin tehoaine leviää yhdyskunnan sisällä. Käyttö: Paina sisään rasian sivuilla olevat rei’itetyt alueet teräväkärkisellä esineellä (esim. sakset tai ruuvimeisseli) tehdäksesi sisääntulo- ja poistumisaukot muurahaisille. Aseta muurahaissyötti muurahaispesän läheisyyteen, rakennuksen välittömään läheisyyteen tai muurahaisten kulkureiteille, kuten jalkalistojen ja seinän vierustoihin, nurkkiin, pesualtaiden alle ja kaappeihin. Aseta ainoastaan paikkoihin, joihin lapset ja lemmikit eivät pääse. Muurahaissyötti on säilytettävä erillään elintarvikkeista, juomista ja eläinten rehuista. Valmistetta saa käyttää vain sellaisilla rakennuksen yhteydessä olevilla alueilla, kuten parvekkeilla ja terasseilla, jotka eivät joudu upoksiin tai kastu, toisin sanoen jotka on suojattu sateelta, tulvimiselta ja siivousvedeltä. Vaarallista mehiläisille. Tehoaineena spinosadi. Varmista torjunta-aineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot sekä käyttöohjeet ennen käyttöä.

Pakkaus

Paino
0.042 kg
Korkeus
12 cm
Pituus
2.5 cm
Leveys
11 cm

Vaaralausekkeet:

EUH208 Sisältää 5-kloori-2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin ja 2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin seosta (3:1). Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: EUH208 Innehåller blandning av 5-klor-2-metyl-2H-isotiazol-3-on och 2-metyl-2H-isotiazol-3-on (3:1). Kan orsaka en allergisk reaktion.