PANEELIKATTOMAALI 2,7L VALKOINEN

PANEELIKATTOMAALI 2,7L VALKOINEN

TEKNOS

Vesiohenteinen akrylaattidispersiomaaali puupinnoille. Uusien ja aiemmin lakattujen tai maalattujen paneelikattojen pohja- ja pintamaalaukseen kuivissa sisätiloissa. Himmeä. Väri valkoinen NCS S0500-N.

Hinta verkkokaupassa

40,95 € / kpl

15,17 € / l

Toimitettavissa verkkokaupastaEi toimitettavissa verkkokaupasta

  • Tuotenumero: 501376986
  • EAN-koodi: 6414621083801

Teknoksen Paneelikattomaali on valkoinen, himmeäkiiltoinen akrylaattidispersiomaali paneelikattojen maalaamiseen kuivissa ja kosteissa sisätiloissa. Paneelikattomaali peittää hyvin ja luo tasaisen, kauniin valkoisen maalipinnan. Teknoksen paneelikattomaali on kehitetty erityisesti paneelikattojen maalaamiseen. Himmeäpintainen, vesiohenteinen valmiiksi sävytetty maali sopii sekä pohja- että pintamaalaukseen uusille sekä aikaisemmin maalatuille tai lakatuille puupaneelipinnoille. Valkoinen paneelikatoille tarkoitettu maali peittää hyvin ja ehkäisee tehokkaasti läpilyöntejä eli puun uuteaineiden ja tummentumien kulkeutumista puun pintaan. Lopputuloksesta tulee kestävä, siisti ja kauniin tasainen. Maalipinta on pölykuiva noin tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa noin kolmen tunnin kuluttua maalaamisesta. Pese työvälineet lämpimällä vedellä ja pesuaineella heti käytön jälkeen. Teknoksen paneelikattomaali kuuluu rakennusmateriaalien vähäpäästöiseen M1-päästöluokkaan. • väri: valkoinen • himmeä (kiiltoryhmä 5) • riittoisuus: 6–8 m²/l • kuiva-ainepitoisuus n. 40 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,3 kg/l • EU VOC -raja-arvo (kat A/a): 30 g/l. Tuotteen VOC: maks. 30 g/l. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä pinnat ohjeen mukaan saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä. Puhdista uudet pinnat liasta ja pölystä, jotta maali tarttuu mahdollisimman hyvin. Pese aikaisemmin maalatut tai lakatut pinnat maalipesuaineella ja anna kuivua. Poista heikosti kiinni oleva maali tai lakka kokonaan. Jos pinta on aikaisemmin käsitelty puuvahalla tai -öljyllä, maalin soveltuvuus kannattaa varmistaa kokeilemalla sitä pieneen huomaamattomaan kohtaan. MAALAAMINEN Sekoita paneelikattomaali huolellisesti ennen käyttöä. Levitä maali mieluiten siveltimellä – sillä saat tasaisimman lopputuloksen. Pohjamaalaukseen käytetään ohentamatonta paneelikattomaalia. Maalipinta saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä noin kuukauden kuluttua maalaamisesta – ennen sitä maalipintaa on syytä käsitellä varoen. Käsittelyolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan yli +10 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Matalahko lämpötila ja korkeahko kosteuspitoisuus helpottavat maalaamista, ja tuulettaminen maalaustyön aikana ja sen jälkeen nopeuttavat kuivumista.

Vaaralausekkeet

EUH208 Sisältää 5-Kloori-2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro. 247-500-7] ja 2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro. 220-239-6] (3:1) seos ja 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. EUH210 Käyttöturvallisuustiedote toimitetaan pyynnöstä. Sisältää tuotteen säilyvyyttä parantavia biosidivalmisteita: BIT ja EGForm ja MIT ja C(M)IT/MIT (3:1). Faroangivelser: EUH208 Innehåller 5-klor-2-metyl-2H-isotiazol-3-on [EG-nr 247-500-7] och 2-metyl-2H-isotiazol-3-on [EG-nr 220-239-6] (3:1) och 1,2-benzisotiazol-3(2H)-on. Kan orsaka en allergisk reaktion. EUH210 Säkerhetsdatablad finns att rekvirera. Innehåller biocider för konservering under lagring: BIT och EGForm och MIT och C(M)IT/MIT (3:1).

Tuote

Paino
3.46 kg
Pakkauskoko (l)
2,7
Kiilto
Himmeä
Ohenne
Vesi
Käyttö
Sisälle
Sävytys
Ei voida sävyttää
Riittoisuus/pintamaalaus (imevä pinta), m²/l
6
Riittoisuus/pintamaalaus (imemätön pinta), m²/l
8

Pakkaus

Paino
3.81 kg
Korkeus
16 cm
Pituus
21 cm
Leveys
21 cm