Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Pensselipesu Tikkurila 1 l

TIKKURILA

Maalaustyövälineiden puhdistukseen laimentamattomana heti maalauksen jälkeen. Mietohajuinen ja liuotteeton tuote. Puhdistaa myös hieman kuivuneet siveltimet.

  • Liuotteeton.

10,95 € / kpl

10,95 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 500580898
  • EAN-koodi: 6408070037430

Tikkurilan Pensselipesu on tarkoitettu maalaustyövälineiden puhdistukseen laimentamattomana heti maalauksen jälkeen. Tuote soveltuu öljy-, tai alkydimaalien ja -lakkojen sekä vesiohenteisten dispersiomaalien poistamiseen maalaustyövälineistä. Pensselipesu on mietohajuinen ja liuotteeton. Tuotetta saa 1 litran ja 5 litran pakkauksessa. Tikkurilan Pensselipesu irrottaa helposti maalin esimerkiksi siveltimestä, telasta tai rajaajasta. Pensselipesu pitää harjakset pehmeinä ja notkeina, joten työvälineet kestävät pidempään. Tuote puhdistaa myös hieman kuivuneet siveltimet. Pensselipesu ei vahingoita puuta, lasia, muovia, eikä kumia. • pakkauskoko: 1 l tai 5 l • liuotteeton • mietohajuinen • käyttövalmis Pensselipesua on helppo käyttää, sillä seos on sellaisenaan valmis käytettäväksi. Pensselipesu on biologisesti hajoava. Suojaa tuote pakkaselta. KÄYTTÖOHJE Puhdista työvälineet aina heti käytön jälkeen. Poista ylimääräinen maali siveltimestä puristamalla sivellintä purkin reunaa vasten. Upota sivellin laimentamattomaan pesuaineeseen. Anna aineen vaikuttaa noin 10 minuuttia. Poista ylimääräinen Pensselipesun ja maalin seos siveltimestä ja huuhdo hyvin vedellä. Käytä tarvittaessa apuna saippuaa. Hieman kuivuneemmat siveltimet saa puhdistettua liottamalla niitä pesuaineessa noin 24 tuntia suljetussa astiassa. Toista käsittely tarvittaessa. Pensselipesua voi käyttää uudelleen. Anna pesujätteen seistä suljetussa astiassa kunnes sakka on laskeutunut pohjalle. Kaada kirkas Pensselipesu varovasti toiseen astiaan. Maalausvälineet säilyvät hyvänä suljetussa astiassa Pensselipesuliuoksessa. PESUJÄTE Huomioi, että pesujäte sisältää maalijäämiä joita ei saa kaataa viemäriin, vesistöön tai maaperään. Pesujäte on hävitettävä asianmukaisesti toimittamalla jäte ongelmajätteiden keräilypisteeseen. Tyhjät ja kuivat pakkaukset voi viedä kierrätykseen tai yleiselle kaatopaikalle. Lue erillinen käyttöturvallisuustiedote tuotteesta. Laajasta valikoimastamme löydät myös maalit, pensselit ja telat. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme tai myymälässä!

Pakkaus

Paino
1.14 kg
Nettosisältö
1 LTR
Korkeus
26.5 cm
Pituus
8 cm
Leveys
8 cm

Vastuullisuusluokka

Terve rakennus
Vastuullisemmin tuotettu
Lue lisää vastuullisuudesta

Ympäristötiedot

Orgaaninen liuotinpohjainen ohenne/puhdistusaine
Ei
Vesipohjainen
Kyllä

Vaaralausekkeet:

H315 Ärsyttää ihoa. H318 Vaurioittaa vakavasti silmiä. Faroangivelser: H315 Irriterar huden. H318 Orsakar allvarliga ögonskador.