Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Pikaliima Bison Super Glue Control 3g nestemäinen

BISON

Korkealaatuinen, nopea ja nestemäinen pikaliima Direct-Stop-tekniikka. Liimaaminen on tarkkaa, helppoa ja siistiä. Tiiviit materiaalit, kuten kumin, metallin, keramiikan ja posliinin liimaamiseen. Ei sovellu PE, PP tai Teflon.

Tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Katso myymäläsaatavuus ja hinta tästä.

Toimitus
Ei ostettavissa verkosta

  • Tuotenumero: 501835062
  • EAN-koodi: 8710439253121

Äärimmäisen nopea ja vahva nestemäinen pikaliima Direct Stop teknologialla. Haluttu liimamäärä on helppoa levittää. Annostelu on aina hallinnassa. Ei tiputtele, takaisinimu efekti, helppo ja siisti käyttää. Koostumuksensa ansiosta liima virtaa pienimpiinkin kulmiin ja liitoksiin. Lisäksi liima on oikein käytettynä astianpesukoneen- ja vedenkestävää. Käyttöalueet: liimaa sekunneissa muovia, posliinia, keramiikkaa, metallia, puuta, kumia jne. Ei sovellu PE, PP, styroksille, vaatetekstiileille ja nahalle.

Pakkaus

Paino
0.017 kg
Nettosisältö
0.003 KGM
Korkeus
21.5 cm
Pituus
2 cm
Leveys
9 cm

Vaaralausekkeet:

H315 Ärsyttää ihoa. H319 Ärsyttää voimakkaasti silmiä. H335 Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä. EUH202 Syanoakrylaattia. Vaara. Liimaa ihon ja silmät hetkessä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Faroangivelser: H315 Irriterar huden. H319 Orsakar allvarlig ögonirritation. H335 Kan orsaka irritation i luftvägarna. EUH202 Cyanoakrylat. Fara. Fäster snabbt på hud och ögon. Förvaras oåtkomligt för barn.