Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Rust-Oleum Metallic Finish Kalustemaali 125ml Gold

CHALKY

Vesiohenteinen, hajuton ja helposti siveltävä ja telattava maali. Sileä, kalkkimainen lopputulos. Tarttuu hyvin lakatulle ja maalatulle pinnalle ilman hiontaa ja pohjamaalia. Runsaspigmenttinen, peittää yleensä yhdellä käsittelyllä.

  • vesiohenteinen maali
  • riittoisuus 12–14 m²/l
  • pintakuiva 1 h, täysin kuiva 4 h
  • työvälineet pestään vedellä

13,95 € / kpl

111,60 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 501783525
  • EAN-koodi: 5413436014797

Kullansävyinen maali kalusteiden ehostamiseen, uudistamiseen ja tuunaamiseen. Helposti levitettävä kalustemaali tarttuu hyvin lakattuun ja maalattuun pintaan. Runsaspigmenttinen maali antaa sileän ja metallinhohtoisen pinnan huonekaluille. Hienostunut, kulutetun näköinen pinta syntyy käyttämällä Metallic Finish -maalia Rust-Oleum Chalky Finish -kalustemaalin alla, ja hiomalla metallinen pohjasävy osittain näkyviin. Pintamaalina käytettäessä lopputuloksesta tulee kauniin metallinen. Maali voidaan levittää suoraan aiemmin maalatun tai lakatun pinnan päälle. Se ei vaadi tarttuakseen pinnan hiontaa tai pohjamaalausta, mutta maalattavan pinnan tulee olla kuiva, sileä ja puhdas. Huonekalumaali soveltuu sisäkäyttöön esimerkiksi lakatun ja maalatun puun sekä tiilin, kiven ja kipsin maalaamiseen. Se sopii myös pohjamaalatun metallin ja muovin päälle. Maalattu pinta viimeistellään Rust-Oleum-kalustevahalla tai -lakalla. Ominaisuudet: • vesiohenteinen, lähes hajuton • sileä ja peittävä lopputulos • kullanvärinen metallinen sävy • sopii hyvin vanhan maalin tai lakan päälle • ei vaadi pohjamaalia tai hiontaa • pintakuiva 1 h ja kosketuskuiva 4 h • pakkauskoko 125 ml • riittoisuus 12–14 m²/l (riippuen käyttötavasta ja pinnan huokoisuudesta) Esikäsittely Parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi maalattavan pinnan on oltava vahaton ja öljytön. Puhdista vahattu pinta lakkabensiinillä huolellisesti. Maali voidaan levittää suoraan lakatun tai maalatun pinnan päälle ilman hiontaa tai pohjamaalausta. Käsittelemätön puu sen sijaan hiotaan 150–180 karhealla hiontapaperilla ennen maalausta. Pohjamaalaa eristemaalilla pinnat, joissa on oksakohtia tai muita vuotavia kohtia. Myös metalliset ja muoviset pinnat esikäsitellään pohjamaalilla. Maalaus Sekoita maali huolellisesti ennen levittämistä. Levittämiseen voidaan käyttää sivellintä tai lyhytnukkaista mohairtelaa. Levitä puunsyyn suuntaisesti ja anna kuivua neljä tuntia ennen toisen kerroksen levittämistä. Lopuksi suojaa maalipinta Rust-Oleum-kalustevahalla tai -lakalla. Kahdella maalikerroksella lopputulos on peittävä ja puhtaan metallinen. Jos haluat lopputuloksesta kuluneen näköisen, levitä ensin yksi kerros Metallic Finish -kalustemaalia ja neljän tunnin kuluttua yksi kerros Chalky Finish -kalustemaalia. Maalin kuivuttua hio kevyesti ja puunsyyn suuntaisesti 150–180 karkealla hiomapaperilla paikoitellen, jolloin metallinen pohjasävy tulee kauniisti näkyviin hiotuista kohdista. Poista ylimääräinen maali maalausvälineistä ja huuhtele ne vedellä. Tuotetta ei saa tyhjentää viemäriin. Ylijäänyt maali purkkeineen viedään kierrätysasemalle hävitettäväksi.

Vaaralausekkeet:

H400 Erittäin myrkyllistä vesieliöille. H411 Myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. EUH208 Sisältää Reaktio massa: 5-kloori-2-metyyli-4-isotiatsolin-3-onin [EY nro 247-500-7] ja 2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro 220-239-6] (3:1). Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: H400 Mycket giftigt för vattenlevande organismer. H411 Giftigt för vattenlevande organismer med långtidseffekter. EUH208 Innehåller reaktion massa 5-klor-2-metyl-4-isotiazol-3-on [EG nr 247-500-7] och 2-metyl-2H-isotiazol-3-on [EG nr 220-239-6] (3:1). Kan orsaka allergisk reaktion.

Tuote

Paino
0.21 kg
Sävytys
Ei voida sävyttää
Riittoisuus/pintamaalaus (imevä pinta), m²/l
12
Riittoisuus/pintamaalaus (imemätön pinta), m²/l
14
Pakkauskoko (l)
0.125
Kiilto
Puolikiiltävä
Ohenne
Vesi
Käyttö
Sisälle

Pakkaus

Paino
0.25 kg
Nettosisältö
0.125 LTR
Korkeus
6 cm
Pituus
6.1 cm
Leveys
6.1 cm