Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Rust-Oleum Metallic Finish Kalustemaali 125ml Silver

CHALKY

Vesiohenteinen, hajuton ja helposti siveltävä ja telattava maali. Sileä, kalkkimainen lopputulos. Tarttuu hyvin lakatulle ja maalatulle pinnalle ilman hiontaa ja pohjamaalia. Runsaspigmenttinen, peittää yleensä yhdellä käsittelyllä.

  • vesiohenteinen maali
  • riittoisuus 12–14 m²/l
  • pintakuiva 1 h, täysin kuiva 4 h
  • työvälineet pestään vedellä

13,95 € / kpl

111,60 € / l

Kotiintoimitettava

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 501783524
  • EAN-koodi: 5413436014810

Hopeansävyinen maali kalusteiden ehostamiseen, uudistamiseen ja tuunaamiseen. Helposti levitettävä kalustemaali tarttuu hyvin lakattuun ja maalattuun pintaan. Runsaspigmenttinen maali antaa sileän ja metallinhohtoisen pinnan huonekaluille. Hienostunut, kulutetun näköinen pinta syntyy käyttämällä Metallic Finish -maalia Rust-Oleum Chalky Finish -kalustemaalin alla, ja hiomalla metallinen pohjasävy osittain näkyviin. Pintamaalina käytettäessä lopputuloksesta tulee kauniin metallinen. Maali voidaan levittää suoraan aiemmin maalatun tai lakatun pinnan päälle. Se ei vaadi tarttuakseen pinnan hiontaa tai pohjamaalausta, mutta maalattavan pinnan tulee olla kuiva, sileä ja puhdas. Huonekalumaali soveltuu sisäkäyttöön esimerkiksi lakatun ja maalatun puun sekä tiilin, kiven ja kipsin maalaamiseen. Se sopii myös pohjamaalatun metallin ja muovin päälle. Maalattu pinta viimeistellään Rust-Oleum-kalustevahalla tai -lakalla. Ominaisuudet: • vesiohenteinen, lähes hajuton • sileä ja peittävä lopputulos • hopeanvärinen metallinen sävy • sopii hyvin vanhan maalin tai lakan päälle • ei vaadi pohjamaalia tai hiontaa • pintakuiva 1 h ja kosketuskuiva 4 h • pakkauskoko 125 ml • riittoisuus 12–14 m²/l (riippuen käyttötavasta ja pinnan huokoisuudesta) Esikäsittely Parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi maalattavan pinnan on oltava vahaton ja öljytön. Puhdista vahattu pinta lakkabensiinillä huolellisesti. Maali voidaan levittää suoraan lakatun tai maalatun pinnan päälle ilman hiontaa tai pohjamaalausta. Käsittelemätön puu sen sijaan hiotaan 150–180 karhealla hiontapaperilla ennen maalausta. Pohjamaalaa eristemaalilla pinnat, joissa on oksakohtia tai muita vuotavia kohtia. Myös metalliset ja muoviset pinnat esikäsitellään pohjamaalilla. Maalaus Sekoita maali huolellisesti ennen levittämistä. Levittämiseen voidaan käyttää sivellintä tai lyhytnukkaista mohairtelaa. Levitä puunsyyn suuntaisesti ja anna kuivua neljä tuntia ennen toisen kerroksen levittämistä. Lopuksi suojaa maalipinta Rust-Oleum-kalustevahalla tai -lakalla. Kahdella maalikerroksella lopputulos on peittävä ja puhtaan metallinen. Jos haluat lopputuloksesta kuluneen näköisen, levitä ensin yksi kerros Metallic Finish -kalustemaalia ja neljän tunnin kuluttua yksi kerros Chalky Finish -kalustemaalia. Maalin kuivuttua hio kevyesti ja puunsyyn suuntaisesti 150–180 karkealla hiomapaperilla paikoitellen, jolloin metallinen pohjasävy tulee kauniisti näkyviin hiotuista kohdista. Poista ylimääräinen maali maalausvälineistä ja huuhtele ne vedellä. Tuotetta ei saa tyhjentää viemäriin. Ylijäänyt maali purkkeineen viedään kierrätysasemalle hävitettäväksi.

Tuote

Paino
0.21 kg
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
12
Perusmaali
Muu
Kiilto
Puolikiiltävä
Käyttö
Sisälle
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
14
Sävytys
Ei voida sävyttää
Pakkauskoko (l)
0.125

Pakkaus

Paino
0.25 kg
Nettosisältö
0.125 LTR
Korkeus
6 cm
Pituus
6.1 cm
Leveys
6.1 cm

Vastuullisuusluokka

Terve rakennus
Vastuullisemmin tuotettu
Lue lisää vastuullisuudesta

Ympäristötiedot

USDA-sertifioitu biopohjainen tuote
Ei
EC1 PLUS -sertifioitu
Ei
EU-ympäristömerkki
Ei
Allergiatunnus
Ei
GEV-EMICODE EC1 -sertifioitu
Ei
Joutsenmerkki-sertifioitu
Ei
Orgaaninen liuotinpohjainen maali
Ei
VOC-pitoisuus <lt/> 8 % (paino/tilavuus)
Kyllä
OK biobased -sertifioitu
Ei
DIN Geprüft, biopohjaisen materiaalin osuus (%)
0
Cradle to Cradle -sertifioitu
Ei mikään
M1-sertifioitu
Ei
RSB-sertifioitua (%)
0
Tuote kierrätettävissä tai valmistajalla takaisinottopalvelu
Ei

Vaaralausekkeet:

H400 Erittäin myrkyllistä vesieliöille. H411 Myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. EUH208 Sisältää Reaktio massa: 5-kloori-2-metyyli-4-isotiatsolin-3-onin [EY nro 247-500-7] ja 2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro 220-239-6] (3:1). Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: H400 Mycket giftigt för vattenlevande organismer. H411 Giftigt för vattenlevande organismer med långtidseffekter. EUH208 Innehåller reaktion massa 5-klor-2-metyl-4-isotiazol-3-on [EG nr 247-500-7] och 2-metyl-2H-isotiazol-3-on [EG nr 220-239-6] (3:1). Kan orsaka allergisk reaktion.