SEINÄLIIMA KIILTO COMBI 10L YLEISSEINÄLIIMA

SEINÄLIIMA KIILTO COMBI 10L YLEISSEINÄLIIMA

KIILTO PRO

Seinäliima paperitapettien ja mittapysyvien kuitutapettien sekä maalattavien kuitutapettien kiinnitykseen kuivissa tiloissa.


35,90 € / kpl

3,59 € / l

Hinta verkkokaupassa

Toimitettavissa verkkokaupastaEi toimitettavissa verkkokaupasta

  • Tuotenumero: 500962791
  • EAN-koodi: 6411511024104

Paperitapettien ja mittapysyvien kuitutapettien kiinnittämiseen soveltuva liima. Monikäyttöinen ja riittoisa seinäliima, jolla voidaan kiinnittää paperitapetteja, mittapysyviä non-woven-tapetteja ja maalattavia kuitutapetteja. Käyttövalmis tapettiliima voidaan levittää joko käsin tai koneellisesti. Soveltuu myös paperitaustaisten tapettien esivetyttämismenetelmällä tapahtuvaan kiinnittämiseen. Tuotetta ei voida käyttää muovisille alustoille tai täysmuovisille materiaaleille. Tuote täyttää rakennusmateriaalien M1-päästöluokituksen vaatimukset. Tekniset tiedot: • puualustan kosteus 8–12 %, betonialustan kosteus maks. 3 p-% tai alle 85 % RH • käyttölämpötila +18–25 °C • riittoisuus 5–6 m²/l non-woven-tapeteille, 3–5 m²/l paperipohjaisille tapeteille esivetyttämismenetelmällä • tiheys n. 1,05 • sideaine PVAc-dispersio ja jalostettu tärkkelys • pakkauskoko 10 l • Tuote säilyy avaamattomana yli 1 °C:ssa 18 kk, avattuna käytettävä 1 kk:n kuluessa. Käyttöohje Varmista ennen tapetointia, että kiinnitysalusta on puhdas, kuiva, kiinteä ja tasainen. Tilan, tapetin ja liiman tulee olla huoneenlämpöisiä liimauksen aikana. Vanha tapetti ja irronnut maali tulee poistaa ja epätasaisuudet tasoittaa ja hioa. Voimakkaasti imevät alustat pohjamaalataan tai esiliisteröidään. Esikäsittele imevät alustat kosteudenkestävällä himmeällä pohjamaalilla tai liisteröi vedellä ohennetulla seinäliimalla (1:1). Vanha maalipinta pestään esim. Kiilto Maalarinpesulla ja huuhdellaan hyvin. Mittapysyvät non-woven-tapetit eivät tarvitse vetyttämistä, sillä ne eivät turpoa kastuessaan. Levitä liima seinään tasaisesti esim. maalaustelalla tai tapetin taustaan tapetointikoneella. Sen jälkeen aloita vuotien kiinnitys katonrajasta tapettiharjalla painaen keskeltä reunoja kohti, jotta ilmakuplat poistuvat. Poista mahdolliset liimatahrat heti kostealla sienellä tai liinalla painellen. Vältä voimakasta hankaamista, jotta tapettipintaan ei synny väri- tai kiiltomuutoksia. Tapetinvalmistajan asennusohjeita tulee noudattaa. Käytä suojakäsineitä ja vältä tarpeetonta altistumista ja ihokosketusta tuoreen tuotteen kanssa. Lue käyttöturvallisuustiedote huolellisesti ennen tuotteen käyttöä.

Vaaralausekkeet

EUH208 Sisältää 5-kloori-2-metyyli-4-isotiatsoliini-3-onia ja 2-metyyli-2H -isotiatsol-3-onia [EY nro 220-239-6] (3:1). Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: EUH208 Innehåller 5-klor-2-metyl-4-isotiazol-3-on och 2-metyl-2H -isotiazol-3-on [EG nr 220-239-6] (3:1). Kan orsaka en allergisk reaktion.

Tuote

Paino
10 kg
Pakkauskoko (ml)
10 000
Alin käyttölämpötila °C
+18
Ylin käyttölämpötila °C
+25

Pakkaus

Paino
10.44 kg
Korkeus
19.1 cm
Pituus
24.7 cm
Leveys
36.6 cm