Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Spraymaali Cello Hybrid musta

CELLO

Lähes hajuton nopeasti kuivuva spraymaali. Soveltuu alkydi-, akryyli- ja vesiohenteisten maalien päälle sekä pystysuoralle pinnalle maalaamiseen. Hyvä peitto- ja tartuntakyky. Valumaton, naarmuuntumaton ja iskunkestävä.

12,95 € / kpl

32,37 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 501877314
  • EAN-koodi: 6438313407713

Cello Hybrid -spraymaali on lähes hajuton ja nopeasti kuivuva spraymaali. Maali soveltuu alkydi-, akryyli- ja vesiohenteisten maalien päälle sekä pystysuoralle pinnalle maalaamiseen. Maali peittää ja tarttuu hyvin. Naarmuuntumaton ja iskunkestävä Cello Hybrid -spraymaali on markkinoiden käyttäjäystävällisin spraymaali. Lähes valumaton maali soveltuu erinomaisesti myös pystysuoralle pinnalle maalaamiseen. Spray soveltuu käsitellyille ja käsittelemättömille puu-, metalli-, alumiini-, lasi-, kivi- ja erilaisille muovipinnoille. Cello Hybrid on sään- ja kemikaalien kestävä sekä naarmuuntumaton ja iskunkestävä. • pakkauskoko: 400 ml • lähes hajuton • helppokäyttöinen • ei valu helposti pystysuorassa maalaamisessa • kuivuu nopeasti • riittoisuus pinnasta riippuen 1,25 - 1,75 m² SPRAYMAALIN KÄYTTÖ Käsiteltävän pinnan on oltava puhdas, rasvaton ja kuiva. Aerosolin on oltava huoneenlämpöinen, noin +15… +25 °C. Ympäristön esineet ja pinnat on suojattava maalilta. Ennen käyttöönottoa ravistetaan spraypurkkia kaksi minuuttia ja poistetaan suuttimen alta punainen turvarengas. Testaa maalia esimerkiksi suojapaperille ennen maalauksen aloittamista. Maalausetäisyys on noin 25 - 30 senttimetriä kohteesta. Maalia suihkutetaan usea ohut kerros. Ravista pulloa aina ennen seuraavaa kerrosta. Käytön jälkeen suutin puhdistetaan kääntämällä aerosoli ylösalaisin ja painamalla suutinta 5 sekunnin ajan. Lue tuotteen käyttöturvallisuustiedotteesta tuotteen ominaisuuksista, vaaroista ja turvallisesta varastoinnista ja käsittelystä. Spraymaaleja on saatavissa eri väreissä. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme tai myymälässä!

Tuote

Paino
0.42 kg
Ohenne
Vesi
Käyttö
Sisälle ja ulos
Sävytys
Ei voida sävyttää
Pakkauskoko (l)
0.4
Riittoisuus/pohjamaalaus (imemätön pinta), m²/l
0
Riittoisuus/pohjamaalaus (imevä pinta), m²/l
0
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
1.75
Kiilto
Himmeä
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
1.25

Pakkaus

Paino
0.417 kg
Nettosisältö
0.4 LTR
Korkeus
19 cm
Pituus
7 cm
Leveys
7 cm

Vaaralausekkeet:

H222 Erittäin helposti syttyvä aerosoli. H229 Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. H319 Ärsyttää voimakkaasti silmiä. H336 Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Faroangivelser: H222 Extremt brandfarlig aerosol. H229 Tryckbehållare: Kan sprängas vid uppvärmning. H319 Orsakar allvarlig ögonirritation. H336 Kan göra att man blir dåsig eller omtöcknad.