Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Spraymaali PROF ruosteenesto punainen

PROF

Korkealaatuinen pohjamaali, aktiivinen ruosteenesto, erittäin peittävä maali ja suojaava tiivistys kaikki yhdessä tuotteessa. Erittäin nopeasti kuivuva. Erittäin helposti levittyvä. Elastinen. Iskun- ja törmäyksenkestävä.

11,95 € / kpl

29,87 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 501877313
  • EAN-koodi: 6438313407706

Punainen PROF-spraymaali on korkealaatuinen ruosteenestopohjuste. Maalissa yhdistyvät peittävyys ja suojaava tiivistys yhdessä tuotteessa. Tuote on erittäin helposti levittyvä ja se kuivuu myös erittäin nopeasti. Punainen PROF-pohjamaali on elastinen ja se on iskun- ja törmäyksenkestävä. • pakkauskoko: 0,4 l • korkealaatuinen pohjamaali • aktiivinen ruosteenesto • sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön • iskunkestävä • levittyy hyvin • peittää hyvin SPRAYMAALIN KÄYTTÖ Käsiteltävän pinnan on oltava puhdas, rasvaton ja kuiva. Aerosolin on oltava huoneenlämpöinen, noin +15… +25 °C. Ympäristön esineet ja pinnat on suojattava maalilta. Ennen käyttöönottoa ravistetaan spraypurkkia kaksi minuuttia ja poistetaan suuttimen alta punainen turvarengas. Testaa maalia esimerkiksi suojapaperille ennen maalauksen aloittamista. Maalausetäisyys on noin 25 - 30 senttimetriä kohteesta. Maalia suihkutetaan usea ohut kerros. Ravista pulloa aina ennen seuraavaa kerrosta. Käytön jälkeen suutin puhdistetaan kääntämällä aerosoli ylösalaisin ja painamalla suutinta 5 sekunnin ajan. Lue tuotteen käyttöturvallisuustiedotteesta tuotteen ominaisuuksista, vaaroista ja turvallisesta varastoinnista ja käsittelystä. PROF-tuotevalikoimastamme löydät myös lakat ja maalit. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme tai myymälässä!

Tuote

Paino
0.42 kg
Ohenne
Liuotin
Käyttö
Sisälle ja ulos
Sävytys
Ei voida sävyttää
Pakkauskoko (l)
0.4

Pakkaus

Paino
0.417 kg
Nettosisältö
0.4 LTR
Korkeus
19 cm
Pituus
7 cm
Leveys
7 cm

Vaaralausekkeet:

H222 Erittäin helposti syttyvä aerosoli. H229 Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. H319 Ärsyttää voimakkaasti silmiä. H336 Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. H412 Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. EUH066 Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua. Faroangivelser: H222 Extremt brandfarlig aerosol. H229 Tryckbehållare: Kan sprängas vid uppvärmning. H319 Orsakar allvarlig ögonirritation. H336 Kan göra att man blir dåsig eller omtöcknad. H412 Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer. EUH066 Upprepad kontakt kan ge torr hud eller hudsprickor.