Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Supi Saunapesu 1l

TIKKURILA
  • EAN-koodi: 6408070026571 | Tuotenumero: 500552175

Tehokas mutta hellävarainen hapan puhdistusaine. Desinfioi, valkaisee puupinnat sekä liuottaa kalkkia laattapinnoilta. Vaalentaa ilman klooria. Sopii hyvin pintojen puhdistamiseen esimerkiksi saunassa ennen pintojen pintakäsittelyä.


13,95 € / kpl

13,95 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • EAN-koodi: 6408070026571
  • Tuotenumero: 500552175

Tikkurilan Supi Saunapesu on valkaiseva ja kalkkia liuottava hapan puhdistusaine. Saunapesu soveltuu saunan ja kosteiden tilojen puu-, metalli- ja kaakelipintojen puhdistukseen. Hapan Supi Saunapesu vaalentaa ilman klooria. Supi Saunapesu on saunan turvallinen puhdistaja. Tuote desinfioi, valkaisee puupinnat ja liuottaa kalkkia laattapinnoilta tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Supi Saunapesu sopii hyvin pintojen puhdistamiseen esimerkiksi saunassa ennen pintojen pintakäsittelyä. Supi Saunapesusta ei haihdu sisäilmaan haitallisia aineita. Supi-saunatuotteet kuuluvat Rakennusmateriaalien parhaaseen päästöluokkaan M1. • pakkauskoko: 0,5 tai 1 litra • pH-arvo: noin 2 • valkaiseva • hellävarainen mutta tehokas • saunaan ja kosteisiin tiloihin • suojattava pakkaselta SUPI SAUNAPESUN KÄYTTÖ Käsittelyolosuhteissa lämpötilan on oltava vähintään +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Vaikka tuote on hapan, se ei aiheuta korroosiota, mutta noudata varovaisuutta puhdistaessasi saumatasoitteita tiivisteellä ja vahvoilla seoksilla. Älä käytä Saunapesua yhdessä klooripitoisten aineiden kanssa. Supi Saunapesua levitetään pinnoille sienellä tai harjalla. Sekoita 1 - 2 dl saunapesua 5 litraan vettä riippuen likaisuudesta. Kalkin liuotukseen voi käyttää 10 - 15 %:sta seosta. Voimakkaalle kalkkisaostumalle ja likatahroihin Supi Saunapesua voi käyttää laimentamattomana. Lauteiden valkaisuun sekoita Supi Saunapesua samaan määrään vettä (1:1) ja anna vaikuttaa noin 15 minuuttia. Huuhtele lauteet aina puhtaalla vedellä käsittelyn jälkeen. Työvälineet voi pestä vedellä. SUPI SAUNAPESUN HÄVITTÄMINEN Laimentamatonta liuosta ei saa päästää viemäriin, vesistöön eikä maaperään. Tyhjät, kuivat pakkaukset on vietävä kierrätykseen tai yleiselle kaatopaikalle. Laimentamaton nestemäinen jäte on toimitettava vaarallisten jätteiden keräyspisteeseen. Lue erillinen käyttöturvallisuustiedote tuotteesta. Laajasta valikoimastamme löydät myös Tikkurilan muut pesuaineet eri kohteisiin. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme tai myymälässä!

Pakkaus

Paino
1.17 kg
Nettosisältö
1 LTR
Korkeus
26 cm
Pituus
8 cm
Leveys
8 cm

Vastuullisuusluokka

Terve rakennus
Vastuullisemmin tuotettu
Lue lisää vastuullisuudesta

Ympäristötiedot

Orgaaninen liuotinpohjainen ohenne/puhdistusaine
Ei
Vesipohjainen
Kyllä

Vaaralausekkeet:

H314 Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa. Faroangivelser: H314 Orsakar allvarliga frätskador på hud och ögon.