Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Taika Stardust Efektilasyyri 0,333l kulta

TIKKURILA

Kultakimalteita sisältävä vesiohenteinen, läpinäkyvä kimallelasyyri, jota käytetään maalipinnan päällä tuomaan pinnalle metallin säihkettä.


18,95 € / kpl

63,17 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 500961848
  • EAN-koodi: 6408070061589

Tähtipölyn kimallusta sisäseinille! Tikkurilan Taika Stardust -helmiäislasyyrilla loihdit upeita kullan- tai hopeanhohtoisia kimalle-efektejä sisätilojen tehosteseiniin ja sisustuksen yksityiskohtiin. Taika Stardustia käytetään sisustusmaalin päällä. Kullan- tai hopeanvärisenä kimaltava Taika Stardust -helmiäislasyyri on vesiohenteinen, metallinhohtoinen kimallelasyyri, jota käytetään seinämaalipinnan päällä. Seinämaalin sävy näkyy hyvin läpikuultavan lasyyrikerroksen läpi. Kimaltava efektilasyyri antaa seinäpinnalle tai sisustuksen yksityiskohdille upean hohteen, jota voi vielä korostaa valaistuksella. Taika Stardust -efektilasyyria on saatavana viileän hopeansävyisenä ja lämpimän kullansävyisenä. Voit käsitellä glitter-lasyyrilla kokonaisen seinäpinnan tai korostaa sillä haluamiasi yksityiskohtia. Taika Stardust sopii myös kuviomaalaukseen esimerkiksi sapluunaa käyttäen. • väri: kulta • täyshimmeä (kiiltoryhmä 6) • riittoisuus: 6–10 m²/l • kiinteäainetilavuus n. 12 % • tiheys n. 1,1 kg/l • EU VOC -raja-arvo (kat A/l): 200 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 200 g/l. PINNAN ESIKÄSITTELY Taika Stardust -efektilasyyria käytetään seinämaalin päällä. Sopiva maali on esimerkiksi Tikkurilan Harmony-sisustusmaali. Esikäsittele ja maalaa pinta ensin haluamallasi sisustusmaalin sävyllä ohjeen mukaan. MAALAAMINEN Sekoita Taika Stardust hyvin ennen käyttöä. Voit kokeilla tuotetta aluksi esimerkiksi paksulle pahville. Levitä efektilasyyria tasaisesti ristiin rastiin telalla tai siveltimellä maalatulle pinnalle. Erillistä rajausmaalausta ei tarvita. Sapluunamaalauksessa suosittelemme työvälineeksi tavallista pientä telaa tai sivellintä. Vaahtomuoviset työvälineet keräävät glitterhiput itseensä, joten ne eivät sovellu Taika Stardustin levittämiseen. Jos haluat myöhemmin peittää kimallelasyyrilla maalatun pinnan, voit maalata sen vesiohenteisella sisustusmaalilla. Käsittelyolosuhteet Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana maalattavan pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan yli +10 °C ja ilman suhteellisen kosteuden 30–70 %. Muista myös sisustusmaali, telat ja siveltimet, maalarinteipit ja suojamuovit!

Tuote

Paino
0.342 kg
Riittoisuus/pohjamaalaus (imemätön pinta), m²/l
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
6
Kiilto
Täyshimmeä
Käyttö
Sisälle
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
10
Sävytys
Ei voida sävyttää
Riittoisuus/pohjamaalaus (imevä pinta), m²/l
Pakkauskoko (l)
0.333

Pakkaus

Paino
0.448 kg
Nettosisältö
0.3 LTR
Korkeus
6 cm
Pituus
5.9 cm
Leveys
10.8 cm

Vastuullisuusluokka

Terve rakennus
Vastuullisemmin tuotettu
Lue lisää vastuullisuudesta

Ympäristötiedot

USDA-sertifioitu biopohjainen tuote
Ei
EC1 PLUS -sertifioitu
Ei
EU-ympäristömerkki
Ei
Allergiatunnus
Ei
GEV-EMICODE EC1 -sertifioitu
Ei
Joutsenmerkki-sertifioitu
Ei
Orgaaninen liuotinpohjainen maali
Ei
VOC-pitoisuus <lt/> 8 % (paino/tilavuus)
Ei
OK biobased -sertifioitu
Ei
Cradle to Cradle -sertifioitu
Ei mikään
M1-sertifioitu
Kyllä

Vaaralausekkeet:

EUH208 Sisältää 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: EUH208 Innehåller 1,2-bentsisotiazol-3(2H)-on. Kan orsaka en allergiskreaktion.