Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Tiivistysliima Katepal K-36 0,3l

KATEPAL

Kumibituminen tuote bitumikermien kylmäliimaukseen sekä tiivistämiseen. Myös muiden katemateriaalien saumojen tiivistykseen.

  • monikäyttöinen tuote
  • kotimainen tuote

16,90 € / kpl

56,33 € / l

Toimitus
ToimitettavissaAnna postinumero nähdäksesi toimitusvaihtoehdot

  • Tuotenumero: 500762517
  • EAN-koodi: 6417443503601

Katepal Tiivistysliima K-36 on kumibituminen tuote bitumikermien kylmäliimaukseen ja tiivistämiseen. Tiivistysliima K-36 sopii myös muiden katemateriaalien saumojen tiivistykseen. Tiivistysliima on musta, valumaton ja säänkestävä massa. Katepalin tiivistysliima K-36 on kumibitumipohjainen liima, joka on tarkoitettu kattohuopien saumojen liimaukseen sekä ylösnostojen, läpivientien yms. tiivistämiseen. Tiivistysliima on monikäyttöinen kotimainen tuote. Tiivistysliiman lämmönkesto on +100 °C, mutta se ei valu korkeammissakaan lämpötiloissa. Liima kuivuu pölykuivaksi +20 °C lämpötilassa noin 5 tunnissa. Tiivistysliiman kovettumisaika on 1 - 14 vuorokautta riippuen kerrospaksuudesta. TEKNISET TIEDOT • astiakoko: 1, 3, ja 10 l astiat ja 0,3 l tuubi • väri: musta • menekki: noin 0,5 - 1 l/m², kun kerrospaksuus on 0,5 - 1 mm • käyttö: huopa-, pelti- ja tiilikattojen tiivistys, bitumikermien liimaus TIIVISTYSLIIMAN KÄYTTÖ Säilytä liima kuivassa paikassa auringolta ja kuumuudelta suojassa. Ennen käyttöä liima on säilytettävä huoneenlämpötilassa vähintään 1 vuorokausi. Käsiteltävä pinta on puhdistettava liasta ja rasvasta. Huokoiset ja pölyiset pinnat kannattaa sivellä ensin K-80-bitumiliuoksella. Liimaus vaatii +5…+50 °C työskentelylämpötilan. Liimaa levitetään 45 asteen kulmassa, esimerkiksi 4 x 4 mm kampalastalla, noin 1 mm paksuinen kerros. Pinnat painetaan huolellisesti yhteen ilmasulkeumien välttämiseksi ja painetaan lujasti kiinni, kunnes liima pursuaa saumasta. Lopuksi purseet tasoitetaan lastalla. Tiivistysliima tarttuu hyvin myös kosteahkolle pinnalle. Liiman menekki on noin 1 l/m². Kun liima on märkää, liimattua kohtaa ei saa peittää, eikä laittaa painon alle. Tuotteen on annettava kuivua ja liuottimien haihtua täysin sisätiloissa ennen tilojen käyttöönottoa. Liima kuivuu pölykuivaksi +20 °C lämpötilassa noin 5 tunnissa. Tiivistysliiman kovettumisaika on 1 - 14 vuorokautta riippuen kerrospaksuudesta. Tahrat ja työvälineet voi puhdistaa lakkabensiinillä tai mineraalitärpätillä. Kuivumaton liima on ongelmajätettä. Tyhjän pakkauksen tai kuivuneen tuotteen voi laittaa kaatopaikkajätteisiin. Valikoimastamme löydät myös bitumikermit ja muut kattotarvikkeet. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme ja myymälässä.

Tuote

Paino
0.258 kg
Väri
Musta
Materiaali
Kumibitumi

Pakkaus

Paino
0.258 kg
Nettosisältö
0.3 LTR
Korkeus
22 cm
Pituus
7.9 cm
Leveys
7.9 cm

Ympäristötiedot

Täysin kierrätettävä
Ei
Lue lisää vastuullisuudesta

Vaaralausekkeet:

H412 - Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia H304 - Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin H226 - Syttyvä neste ja höyry H372 - Vahingoittaa elimiä pitkäaikaisessa tai toistuvassa altistumisessa H336 - Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta EUH066 Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua. Tuote ei täytä PBT-/vPvB-kriteerejä. Faroangivelser: H412 - Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer. H304 - Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna. H226 - Brandfarlig vätska och ånga. H372 - Orsakar organskador genom lång eller upprepad exponering. H336 - Kan göra att man blir dåsig eller omtöcknad. EUH066 Upprepad kontakt kan ge torr hud eller hudsprickor. Produkten uppfyller inte kriterierna PBT / vPvB.