Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Timantti Stop eristyspohjamaali 0,9l valkoinen

TEKNOS

Vesiohenteinen alkydipohjainen eristyspohjamaali sisäkattojen ja -seinien maalaamiseen. Eristää ja sitoo tehokkaasti noen ja nikotiinin sekä esim. vesivahinkojen aiheuttamat läpivärjäymät. M1-luokiteltu. Täyshimmeä.

  • valkoinen
  • vesiohenteinen
  • täyshimmeä

41,16 € / kpl

45,73 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 500980309
  • EAN-koodi: 6414621044048

Timantti Stop -eristyspohjamaali on vesiohenteinen alkydipohjainen maali, joka soveltuu sisätilojen seinä- ja kattopintojen pohjamaalaukseen. Timantti Stop -eristyspohjamaali estää tehokkaasti noen, nikotiinin ja veden aiheuttamia läpilyöntejä. Täyshimmeä Timantti Stop -eristyspohjamaali soveltuu erinomaisesti kohteisiin, joissa on esimerkiksi nikotiinin, noen tai veden aiheuttamien läpivärjäytymien riski. Timantti Stop on hyvä valinta likaantuneiden, vaikeasti puhdistettavien seinä- ja kattopintojen, ovien, ikkunoiden ja kiintokalusteiden pohjamaalaamiseen kuivissa ja kosteissa sisätiloissa sekä märkätiloissa. Valkoista Timantti Stop -eristyspohjamaalia voidaan käyttää myös sisäkattojen pintamaalina. Timantti Stop -eristyspohjamaalilla maalattu pinta voidaan maalata millä tahansa kohteeseen sopivalla pintamaalilla. Käytössä turvallinen Timantti Stop kuuluu rakennusmateriaalien vähäpäästöiseen M1-päästöluokkaan. Maalipinta on pölykuiva noin tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa noin 16 tunnin kuluttua maalaamisesta. • väri: valkoinen • täyshimmeä (kiiltoryhmä 6) • riittoisuus: 7–10 m²/l • kuiva-ainepitoisuus n. 41 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,3 kg/l • EU VOC -raja-arvo (kat A/i): 140 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 140 g/l. PINNAN ESIKÄSITTELY Timantti Stop -eristyspohjamaali on tarkoitettu aiemmin maalatuille ja maalaamattomille, likaantuneille pinnoille, joita ei voida puhdistaa kunnolla ennen pintamaalausta. Puhdista maalattava pinta liasta ja pölystä niin hyvin kuin mahdollista. Pese vettä kestävät pinnat maalipesuaineella ohjeen mukaan ja poista irtonainen ja heikosti kiinni oleva maali. Tasoita pinnan epätasaisuudet sopivalla tasoitteella, hio tasoitepinta ja poista hiontapöly. Teräspinnat kannattaa pohjamaalata tartuntapohjamaalilla. Vettä kestämättömät pinnoitteet tulee poistaa ennen maalaamista vesiohenteisella Timantti Stop -eristyspohjamaalilla. MAALAAMINEN Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa vedellä. Ohennetun maalin eristys- ja peittokyky saattavat kuitenkin heiketä. Levitä eristyspohjamaali siveltimellä, telalla tai ruiskulla 1–2 kertaan. Pintamaalaa kohteeseen sopivalla pintamaalilla. Käsittelyolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana ilman, maalattavan pinnan ja maalin lämpötilan tulee olla yli +10 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Muista myös: pintamaali, telat, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tuote

Paino
1.21 kg
Riittoisuus/pohjamaalaus (imemätön pinta), m²/l
10
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
8
Perusmaali
PM1
Kiilto
Täyshimmeä
Käyttö
Sisälle
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
10
Sävytys
Ei voida sävyttää
Riittoisuus/pohjamaalaus (imevä pinta), m²/l
7
Pakkauskoko (l)
0.9

Pakkaus

Paino
1.31 kg
Nettosisältö
0.9 LTR
Korkeus
13.5 cm
Pituus
11 cm
Leveys
11 cm

Vastuullisuusluokka

Terve rakennus
Vastuullisemmin tuotettu
Lue lisää vastuullisuudesta

Ympäristötiedot

VOC-pitoisuus < 8 % (paino/tilavuus)
Kyllä
M1-sertifioitu
Kyllä

Vaaralausekkeet:

H412 Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. EUH208 Sisältää 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Sisältää tuotteen säilyvyyttä parantavia biosidivalmisteita: BIT ja DTBMA. Faroangivelser: H412 Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer. EUH208 Innehåller 1,2-benzisotiazol-3(2H)-on. Kan orsaka en allergisk reaktion. Innehåller biocider för konservering under lagring: BIT och DTBMA.