TUHOLAISTEN TORJUNTA-AINE SPRUZIT 250ML

TUHOLAISTEN TORJUNTA-AINE SPRUZIT 250ML

NEUDORFF

Tehokas tuote tuhohyönteisten, kuten lehtikirvojen, kilpikirvojen, villakilpikirvojen, kehrääjäpunkkien, jauhiaisten, ripsiäisten ja laulukaskasten torjuntaan. Tehoaa myös toukkiin ja muniin. Ei vahingoita kasveja.

Hinta verkkokaupassa

16,95 € / kpl

67,80 € / l

Toimitettavissa verkkokaupastaEi toimitettavissa verkkokaupasta

  • Tuotenumero: 501577566
  • EAN-koodi: 4005240167724

Tehokas, luonnonmukainen myrkytön tuote tuhohyönteisten, kuten lehtikirvojen, kilpikirvojen, villakilpikirvojen, kehrääjäpunkkien, jauhiaisten, ripsiäisten ja laulukaskasten torjuntaan sekä suojaamaan koristekasveja, hedelmäpuita ja vihanneksia näiden hyönteisten aiheuttamilta tuhoilta. Spruzit tehoaa myös kovakuoriaisiin ja lehtipistiäisiin. Luonnon pyretriinin ja rapsiöljyn yhdiste tehoaa myös toukkiin ja muniin. Käyttökohteet: kaikki sisä- ja ulkokasvit kotona, avomaalla, toimistoissa, kasvihuoneissa ja parvekkeilla. Ei vahingoita kasveja. Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Vaaralausekkeet

EUH410 Noudata käyttöohjeita ihmisen terveydelle ja ympäristölle aiheutuvien vaarojen välttämiseksi. Faroangivelser: EUH401 För att undvika risker för människors hälsa och för miljön, följ bruksanvisningen.

Pakkaus

Paino
0.4 kg
Korkeus
19.5 cm
Pituus
4 cm
Leveys
7 cm