V33 PANEELIMAALI HARMAANRUSKEA 2L

V33 PANEELIMAALI HARMAANRUSKEA 2L

V33

Iskun- ja tahrankestävä paneelimaali täydelliseen viimeistelyyn ilman lakan poistoa. Maali tarttuu erinomaisesti sileille pinnoille kuten mdf, pvc ja muovi. Maali kestää kolhuja, tahroja, pesua ja kosteutta sekä lämptilavaihteluita. Vesiohenteinen


49,90 € / kpl

24,95 € / l

Hinta verkkokaupassa

Toimitettavissa verkkokaupastaEi toimitettavissa verkkokaupasta

  • Tuotenumero: 501430715
  • EAN-koodi: 3153895015202

V33-paneelimaali on kestävä vesiohenteinen maali puisille seinä- ja kattopaneeleille. Se tarttuu vaivattomasti myös MDF-paneeleille ja muovipinnoille – ilman aikaa vievää pohjamaalausta. V33-paneelimaali kestää hyvin kulutusta, pesua ja vesiroiskeita. Se soveltuu puhtaalle, lakatulle ja maalatulle puupinnalle. V33-remontointimaalit sopivat hyvin erilaisille pinnoille, eikä pohjamaalausta tai hiontaa vaadita. Maalien koostumus on valumaton ja työstäminen vaivatonta. Pinnan huolellinen esikäsittely on tarpeen, jotta maali tarttuisi hyvin ja lopputuloksesta tulisi kestävä. • väri: harmaanruskea • kiiltoaste: puolihimmeä • riittoisuus: n. 12 m²/l • EU VOC -raja-arvo: 140 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 3 g/l. Maalipinta on kosketuskuiva noin kahden tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa 12 tunnin kuluttua maalaamisesta. Täysin kuivunut maalipinta on vuorokaudessa. Vältä pinnan mekaanista rasitusta noin kolmen viikon ajan maalauksen jälkeen. PINNAN ESIKÄSITTELY V33-remontointimaaleilla maalattaessa pinta on aina esikäsiteltävä, jotta maali tarttuisi hyvin ja lopputuloksesta tulisi onnistunut. Pohjamaalausta ei kuitenkaan tarvita. Lakattu tai maalattu puu ja PVC: Pese maalattava pinta soodapohjaisella maalarinpesuaineella ja anna kuivua. Hio pinta kevyesti hiekkapaperilla ja poista hiontapöly. Käsittelemätön pinta: Poista pinnalta pöly ja lika. Jos pinta on huokoinen, maalaa ensimmäinen kerros 10 % vedellä ohennetulla maalilla. MAALAAMINEN Käytä maalaamiseen maalaustelaa, jossa on 9–12 mm pitkä nukka, ja nurkkiin sekä viimeistelyyn sivellintä. Sekoita maali huolellisesti pohjaa myöten ennen käyttöä. Levitä maali telalla tasaisesti ylhäältä alaspäin suuntautuvin vedoin. Viimeistele vedoilla ylhäältä alas. Maalaa pinta kahteen kertaan parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Työvälineet voit käytön jälkeen pestä vedellä. V33-paneelimaali ei sovellu lattioille eikä öljy- tai vahakäsitellyille pinnoille. Käsittelyolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Maalaa huoneenlämmössä, vedottomassa tilassa, ja noudata tuotteen kuivumisaikoja. Muista myös: siveltimet, telat, työvaatteet ja -käsineet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Vaaralausekkeet

EUH208 Sisältää 1,2-BENTSISOTIATSOL-3(2H)-ONI. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: EUH208 Innehåller 1,2-bentsisotiazol-3(2H)-on. Kan orsaka en allergisk reaktion.

Tuote

Paino
2.492 kg
Pakkauskoko (l)
2
Kiilto
Puolihimmeä
Ohenne
Vesi
Käyttö
Sisälle

Pakkaus

Paino
2.67 kg
Korkeus
12 cm
Pituus
24 cm
Leveys
14 cm