Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

V33 Remontointimaali keittiö 2l Soft Grey

V33

Vesiohenteinen, tahran- ja iskunkestävä maali keittiön kalusteille, työtasoille, välitilan kaakeleille sekä kodinkoneille ja lämpöpattereille ilman pohjamaalia. Maali kestää lämpöä +100 °C:seen saakka. Sisäkäyttöön.

  • kuivumisaika 6 h
  • käyttövalmis 48 h
  • riittoisuus 12 m²/l
  • kiiltoaste satin 25

71,90 € / kpl

35,95 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 502179891
  • EAN-koodi: 3153895152112

Keittiön pinnoille tarkoitettu V33-remontointimaali on vesiohenteinen maali, jolla keittiön ilmeen uudistaminen käy helposti ja nopeasti. V33-remontointimaali sopii niin keittiön kalusteille, työtasoille, välitilan kaakeleille kuin kodinkoneille ja lämpöpattereillekin – eikä erillistä pohjamaalausta tarvita. Aina ei kannata tehdä kallista ja aikaa vievää remonttia, joka vaatii ammattilaisen osaamista. Kodin pinnat on helppo ja nopea uudistaa maalaamalla ne kestävällä ja monikäyttöisellä V33-maalilla, joka soveltuu monenlaisten pintojen maalaamiseen ja kestää hyvin kulutusta. Vesiohenteinen keittiön kaakeleiden ja muiden pintojen maalaamiseen tarkoitettu V33-maali on todella monikäyttöinen: sillä voi maalata keittiön kalusteet, välitilan kaakelit, työtasot, ovet, ikkunanpuitteet ja jopa kodinkoneet ja lämpöpatterit. Maalia voidaan käyttää sekä uusille että vanhoille käsitellyille tai käsittelemättömille puupinnoille, melamiini-, laminaatti-, kaakeli-, kipsilevy-, lasi-, alumiini-, metalli- ja PVC-muovipinnoille sekä ruostumattomasta teräksestä valmistetuille pinnoille. Maalattavaa pintaa ei tarvitse erikseen pohjamaalata, sillä V33-remontointimaalin erityinen koostumus tekee siitä erinomaisesti kovaankin pintaan kiinnittyvän sekä kolhuja ja tahroja kestävän. Pinnan huolellinen esikäsittely ennen maalaamista on kuitenkin tärkeää onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi. Maali kestää myös normaalia korkeampia lämpötiloja kuten kuumia roiskeita keittiön työtasolla tai välitilan kaakelipinnalla sekä lämpötilan vaihteluita varaavien takkojen ja lämpöpatterien pinnoilla – ilman kellastumista. OMINAISUUDET: • keittiön pintojen maalaamiseen • saatavana useita sävyjä • kuivumisaika: 6 tuntia • käyttövalmis: 48 tunnin kuluttua • riittoisuus: 12 m²/l • lämpötilankesto: 100 °C • kiiltoaste: satin 25 • väri: soft grey KÄYTTÖOHJE Pinnan pesu ja huolellinen, ohjeen mukainen esikäsittely parantavat maalin tarttumista ja tekevät lopputuloksesta kauniin ja kestävän. Maali soveltuu vain kuiviin sisätiloihin. Tutustu huolellisesti pakkauksessa oleviin käyttöohjeisiin. Pakkauksessa on mukana telakaukalo, joka helpottaa työvälineiden ja maalin käyttöä. Maalaa kaksi kerrosta. Toinen kerros voidaan maalata 6 tunnin kuluttua ensimmäisen kerroksen jälkeen. Pinta on käyttövalmis 48 tunnin kuluttua maalaamisesta. Suojaa vaakatasossa olevat pinnat kuten työtasot lopuksi V33:n suojalakalla. Valmis maalipinta on helppo puhdistaa miedoilla pesuaineilla. Maalipinta kestää hyvin puhdistusta ja kulutusta. K-Raudan valikoimista löydät kaiken, mitä tarvitset onnistuneeseen maalausprojektiin: telat ja siveltimet, maalarinteipit ja suojamuovit sekä työvaatteet ja -käsineet. Tutustu myös muihin V33-tuotteisiin verkkokaupassamme tai myymälässä!

Tuote

Paino
2.41 kg
Pakkauskoko (l)
2
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
12
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
10
Ohenne
Vesi
Käyttö
Sisälle
Sävytys
Ei voida sävyttää
Kiilto
Himmeä

Pakkaus

Paino
2.59 kg
Nettosisältö
2 LTR
Korkeus
15 cm
Pituus
16 cm
Leveys
24 cm

Vaaralausekkeet:

EUH208 Sisältää 1,2-BENTSISOTIATSOL-3(2H)-ONI. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. EUH208 Sisältää 5-KLOORI-2-METYYLI-2H-ISOTIATSOL-3-ONIN JA 2-METYYLI-2H-ISOTIATSOL-3-ONIN (3:1) SEOS. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: EUH 208 Innehåller 1,2-benzisotiazol-3(2H)-on. Kan orsaka en allergisk reaktion. EUH 208 Innehåller 5-klor-2-metyl-2H-isotiazol-3-on och 2-metyl-2H-isotiazol-3-on (3:1) blandning. Kan orsaka en allergisk reaktion.