Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Vahapesu KORREK 700ml

KORREK

Runsaasti vahaa sisältävä tehokas pesuaine, jota ei laimenneta veteen vaan laitetaan suoraan esim. sieneen. Soveltuu käytettäväksi esim. kylminä vuodenaikoina, jolloin autoa ei voi vahata ulkona.

6,95 € / kpl

9,93 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 500750218
  • EAN-koodi: 6414504277013

2in1-autonpesuaine, jota käytetään sellaisenaan eli laimentamattomana. Irrottaa tehokkaasti hankalaa likaa, kuten pikeä, asfalttia ja tiesuolaa ja muodostaa kiiltävän vahapinnan pesun yhteydessä. Ei vaadi kiillotusta, eikä sisällä hiovia ainesosia eikä silikonia. Erittäin likainen auto kannattaa esipestä KORREK Tehopesulla tai Joutsenmerkityllä KORREK Eko Tehopesulla. KÄYTTÖ 1. Huuhtele irtolika juoksevalla vedellä. Esipese tarvittaessa esim. helmat KORREK Tehopesulla tai Joutsenmerkityllä KORREK EKO Tehopesulla. 2. Ravista pulloa. Lisää Vahapesua suoraan pesuvälineelle ja pese auto ylhäältä alaspäin eli puhtaammasta likaisempaan pieni osio kerrallaan pitkittäisin vedoin. Huuhtele pesuväline usein pesun aikana huuhteluämpärissä, jottei irronnut lika jää pesuvälineeseen ja naarmuta maalipintaa. Älä anna pesuaineen kuivua pestävälle pinnalle. 3. Huuhtele auto huolellisesti juoksevalla vedellä alhaalta ylöspäin ja kuivaa pinta. Riittoisuus Riittää n. 5–10 pesuun auton koosta ja likaisuudesta riippuen. Säilytys Suojeltava jäätymiseltä.

Pakkaus

Paino
0.712 kg
Nettosisältö
0.7 LTR
Korkeus
22.9 cm
Pituus
5.3 cm
Leveys
9 cm

Ympäristötiedot

Joutsenmerkki-sertifioitu
Ei
Lue lisää vastuullisuudesta

Vaaralausekkeet:

H319 Ärsyttää voimakkaasti silmiä. EUH066 Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua. Faroangivelser: H319 Orsakar allvarlig ögonirritation. EUH066 Upprepad kontakt kan ge torr hud eller hudsprickor.