VALTTI AKVACOLOR KUULLOTE 9L OP SÄVYTETTÄVÄ

VALTTI AKVACOLOR KUULLOTE 9L OP SÄVYTETTÄVÄ

TIKKURILA

Moderni, luonnonöljypohjainen, pitkäkestoinen kuullote, joka imeytyy puuhun. Suojaa hirsi- ja lautapintoja. Sisältää erikoispigmenttejä, joilla on erinomainen auringonvalon kestävyys.

101 € / kpl

11,22 € / l

Hinta verkkokaupassa

Toimitettavissa verkkokaupastaEi toimitettavissa verkkokaupasta

  • Tuotenumero: 501521325
  • EAN-koodi: 6408070073032

Tikkurilan Valtti Akvacolor on vesiohenteinen, luonnonöljypohjainen kuullote ulkokäyttöön. Valtti Akvacolor imeytyy hyvin puuhun ja suojaa sitä kosteudelta, likaantumiselta ja auringon UV-säteilyltä. Valtti Akvacolor soveltuu sekä uusien että aikaisemmin kuultokäsiteltyjen ulkopuupintojen suojaamiseen. Käyttökohteita ovat esimerkiksi ulkoseinät, terassiritilät ja aidat. Valtti Akvacolor sopii hirsipinnoille, sahatuille ja höylätyille puupinnoille, kestopuupinnoille ja lämpökäsitellyille puupinnoille. Pinta on kosketuskuiva 2–3 tunnin kuluttua ja uudelleenkäsiteltävissä vuorokauden kuluttua käsittelystä. Valtti Akvacoloria käytetään sävytettynä. • väri: sävytetään kuultaviin puunsuojasävyihin (ei voida käyttää ilman sävytystä) • riittoisuus: sahalauta 4–8 m²/l, höylälauta ja hirsipinta 8–12 m² • kuiva-ainepitoisuus: n. 22 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,0 kg/l • EU VOC raja-arvo (kat A/e): 130 g/l. Tuotteen VOC: maks. 130 g/l. HUOM! Tätä tuotetta voi käyttää ainoastaan sävytettynä. Sävytys on ostettava erikseen. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittely tekee lopputuloksesta kestävämmän ja kauniimman sekä pidentää huoltoväliä. Esikäsittelyllä säästät aikaa ja vaivaa myöhemmin – siksi pohjatyö kannattaa tehdä huolellisesti. Käsittelemätön pinta Poista käsiteltävästä pinnasta irtonainen aines, lika ja pöly juuri- tai teräsharjalla. Käytä homeen poistamiseen tarvittaessa homepesuliuosta. Käsittelemätön puu kannattaa pohjustaa pohjusteella mahdollisimman aikaisessa rakennusvaiheessa. Aikaisemmin kuultokäsitelty pinta Poista pinnasta irtoava aines ja nukkaantunut harmaa puupinta kaapimella tai teräsharjalla. Puhdista pinta tarvittaessa homepesuaineella. Puupuhtaat pinnat kannattaa käsitellä pohjusteella. Jos puun pinnalle jää selvä, mahdollisesti kiiltävä kalvo, poista se tai ainakin hio huolellisesti. KÄYTTÖ Varaa yhtenäistä pintaa varten riittävä määrä kuullotetta samaan astiaan – näin vältyt värierojen syntymiseltä. Sekoita kuullote huolellisesti ennen käyttöä. Sekoita kuullotetta myös käytön aikana. Sivele kuullote tasaisesti ja yhtäjaksoisesti koko hirren tai muutaman laudan pituudelta jatkoskohtien välttämiseksi. Käsittele pinta kahteen kertaan, höylä- ja hirsipinnat ohuelti. Käsittele puun päätypinnat erityisen huolellisesti. Kuullotteen lopullisen sävyn näkee vasta, kun se on kuivunut. Tarkkaile kuullotteen kuntoa ja suorita uusintakäsittely tarvittaessa, jos kuullote alkaa kulua pinnalta. Käsittelyolosuhteet Käsiteltävän pinnan tulee olla kuiva. Puun kosteus saa olla enintään 20 % puun kuivapainosta. Käsittelyn ja kuivumisen aikana tulee ilman, pinnan ja kuullotteen lämpötilan olla vähintään +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Muista myös: homeenpoistoaine, pohjuste, maalarinteipit, suojamuovit, työvaatteet ja -käsineet.

Vaaralausekkeet

H412 Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. EUH208 Sisältää 3-jodi-2-propynyylibutyylikarbamaatti (IPBC) ja 2-metyyli-2H-isotiatsol-3-oni (MIT). Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: H412 Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer. EUH208 Innehåller 3-jod-2-propynylbutylkarbamat (IPBC) och 2-metyl-2H-isotiazol-3-on (MIT). Kan orsaka en allergisk reaktion.

Tuote

Paino
9.18 kg
Pakkauskoko (l)
9
Ohenne
Vesi
Käyttö
Ulos
Sävytys
Sävytettävä
Riittoisuus/pintamaalaus (imevä pinta), m²/l
6
Riittoisuus/pintamaalaus (imemätön pinta), m²/l
10

Pakkaus

Paino
10.122 kg
Korkeus
20 cm
Pituus
31 cm
Leveys
31 cm