Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Valtti Color Extra Kuullote kiiltävä 9l EC sävytettävä

TIKKURILA

Öljypohjainen lakkamaisen pinnan muodostava sävytettävä kuullote ulkokäyttöön. Suojaa puuta säärasituksilta hidastaen kosteuden imeytymistä puuhun ja auringonvalon vaikutuksia. Liuoteohenteinen.

147 € / kpl

16,33 € / l

Tilaa sävytettynä

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 500086949
  • EAN-koodi: 6408070000274

Tikkurilan Valtti Color Extra on kiiltävä, liuotinohenteinen kuullote ulkokäyttöön. Se muodostaa puuhun kestävän, lakkamaisen pinnan, joka sopii erityisesti ikkunoihin, oviin ja ulkolaudoituksiin. Öljypohjainen Valtti Color Extra suojaa puuta sään ja auringonvalon vaikutuksilta. Käyttökohteita ovat esimerkiksi lautaverhoillut ulkoseinät, ikkunanpuitteet, ovet ja aidat. Valtti Color Extra sopii sahatuille ja höylätyille puupinnoille, kestopuupinnoille ja lämpökäsitellyille puupinnoille. Pinta on kuiva noin vuorokauden kuluttua käsittelystä. Valtti Color Extra -kuullotetta käytetään sävytettynä. • kiiltävä (kiiltoryhmä 2) • väri: sävytettävissä kuultaviin puunsuojasävyihin • riittoisuus: sahalauta 4–8 m²/l, höylälauta 8–12 m² • kuiva-ainepitoisuus: n. 50 tilavuusprosenttia • tiheys n. 0,9 kg/l • EU VOC raja-arvo (kat A/e): 400 g/l. Tuotteen VOC: maks. 400 g/l. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittely tekee lopputuloksesta kestävämmän ja kauniimman sekä pidentää huoltoväliä. Esikäsittelyllä säästät aikaa ja vaivaa myöhemmin – siksi pohjatyö kannattaa tehdä huolellisesti. Käsittelemätön pinta Poista käsiteltävästä pinnasta irtonainen aines, lika ja pöly juuri- tai teräsharjalla. Käytä homeen poistamiseen tarvittaessa homepesuliuosta. Käsittelemätön puu kannattaa pohjustaa mahdollisimman aikaisessa rakennusvaiheessa. Aikaisemmin kuultokäsitelty pinta Poista pinnasta irtoava aines ja nukkaantunut harmaa puupinta kaapimella tai teräsharjalla. Puhdista pinta tarvittaessa homepesuaineella. Jos puun pinnalle jää selvä, mahdollisesti kiiltävä kalvo, poista se tai ainakin hio huolellisesti. Suojaa kasvit Valtti Color Extra -kuullotteen roiskeilta. KÄYTTÖ Varaa yhtenäistä pintaa varten riittävä määrä kuullotetta samaan astiaan – näin vältyt värierojen syntymiseltä. Sekoita kuullote huolellisesti ennen käyttöä. Sekoita kuullotetta myös käytön aikana. Sivele kuullote tasaisesti ja yhtäjaksoisesti jatkoskohtien välttämiseksi. Käytä ainakin ensimmäisellä käsittelykerralla sivellintä. Jos käytät ruiskua, ainakin pinta kannattaa viimeistellä siveltimellä. Käsittele pinta kahteen kertaan. Käsittele puun päätypinnat erityisen huolellisesti. Kuullotteen lopullisen sävyn näkee vasta, kun se on kuivunut. Työvälineet voi pestä lakkabensiinillä. Tarkkaile pinnan kuntoa ja suorita uusintakäsittely tarvittaessa, kun kuullote alkaa kulua pinnalta. Käsittelyolosuhteet Käsiteltävän pinnan tulee olla kuiva. Puun kosteus saa olla enintään 20 % puun kuivapainosta. Käsittelyn ja kuivumisen aikana tulee ilman, pinnan ja kuullotteen lämpötilan olla vähintään +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Muista myös: homeenpoistoaine, maalarinteipit, suojamuovit, työvaatteet ja -käsineet.

Vaaralausekkeet

H226 Syttyvä neste ja höyry. H304 Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin. EUH208 Sisältää etyylimetyyliketoksiimi ja 3-jodi-2-propynyylibutyylikarbamaatti. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: H226 Brandfarlig vätska och ånga. H304 Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna. EUH208 Innehåller etylmetylketoxim och 3-jod-2-propynylbutylkarbamat. Kan orsaka en allergisk reaktion.

Tuote

Paino
8.01 kg
Pakkauskoko (l)
9
Kiilto
Kiiltävä
Ohenne
Liuotin
Käyttö
Ulos
Perusmaali
EC
Sävytys
Sävytettävä
Riittoisuus/pintamaalaus (imevä pinta), m²/l
6
Riittoisuus/pintamaalaus (imemätön pinta), m²/l
10

Pakkaus

Paino
9.174 kg
Korkeus
20 cm
Pituus
25 cm
Leveys
31 cm