Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Valtti Terassiöljy Bio Terrace Oil 9l ruskea

TIKKURILA

Vesiohenteinen puuöljy, jonka raaka-aineista osa on korvattu biopohjaisilla. Suojaa puuta harmaantumiselta ja tikkuuntumiselta. Jättää puun pinnalle luonnollisen ulkonäön.

  • riittoisuus n. 5–15 m²/l

Tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Katso myymäläsaatavuus ja hinta tästä.

Toimitus
Ei ostettavissa verkosta

  • Tuotenumero: 502144250
  • EAN-koodi: 6408070114513

Vesiohenteinen puuöljy, jonka raaka-aineista osa on korvattu biopohjaisilla. Valtti Bio Terrace Oil tunkeutuu hyvin puuhun suojaten puuta harmaantumiselta ja tikkuuntumiselta. Erikoispigmentoinnin ja uv-suojan ansiosta tuotteella on erinomainen säänkesto ja värinpysyvyys. Ruskea valmisväri syventää ja tasoittaa niin uusien kuin aiemmin öljyllä käsiteltyjen haalistuneiden terassien, laitureiden ja kalusteiden väriä. Ruskea puuöljy jättää puun pinnalle luonnollisen ulkonäön. Öljylle kannattaa tehdä koesively huomaamattomaan kohtaan ennen koko käsittelyä lopullisen sävyn selvittämiseksi. Valtti Bio Terrace Oil -terassiöljyllä käsitelty pinta on pintakuiva muutaman tunnin kuluttua. Kuivumisaikaan vaikuttavat pinnan huokoisuus, käytetyn puuöljyn määrä sekä säätila. Jatkuvassa säärasituksessa olevat pinnat saattavat tarvita käsittelyä vuosittain. • väri: ruskea, erikoispigmentoitu • riittoisuus: n. 5–15 m²/l pinnan huokoisuudesta riippuen • tiheys 1,02 g/cm³ • käyttökohteet: terassit, pihakalusteet ja laiturit • pakkauskoot: 0,9, 2,7 ja 9 litraa ESIKÄSITTELY Pese pinnat harjalla ja poista irtolika. Käytä tarvittaessa Tikkurilan Terassi- ja Kalustepesuainetta veteen liuotettuna. Mikäli käytät pesuainetta, levitä pesuaineseos sienellä tai pehmeällä harjalla. Anna liuoksen vaikuttaa noin puoli tuntia, harjaa karkealla harjalla tai käy pinta läpi painepesurilla. Huuhtele huolellisesti vedellä ja anna kuivua riittävän pitkään. KÄSITTELY Sekoita öljy huolellisesti ennen käyttöä ja ajoittain käytön aikana. Levitä öljy keskeytyksettä koko laudan pituudelle työsaumojen välttämiseksi. Sivellintä tai sientä käyttäen sivele ohuesti hangaten, jotta tuote imeytyy puuhun. Pyyhi muutaman minuutin kuluttua imeytymätön öljy pois kuivalla kankaalla. Käsittele uutta pintaa varoen noin 1 viikon ajan, jotta tuote ehtii saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä. KÄSITTELYOLOSUHTEET Käsiteltävän pinnan on oltava kuiva eli puun kosteuspitoisuuden on oltava alle 20 %, sillä kostea puu ei ime öljyä ja öljy kuivuu kosteassa hitaasti. Koska painekyllästetty puu on usein märkää, suosittelemme sen pintakäsittelyä noin puolen vuoden kuluttua asennuksesta. Käsittelyn ja kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja puunsuojan lämpötilan olla vähintään +5 ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Muista myös: homeenpoistoaine, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, hengityssuojaimet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tuote

Paino
9.18 kg
Riittoisuus/pohjamaalaus (imemätön pinta), m²/l
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
Käyttö
Ulos
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
Sävytys
Ei voida sävyttää
Riittoisuus/pohjamaalaus (imevä pinta), m²/l
Pakkauskoko (l)
9

Pakkaus

Paino
9.95 kg
Nettosisältö
9 LTR
Korkeus
21.9 cm
Pituus
27.3 cm
Leveys
27.3 cm

Vaaralausekkeet:

H412 Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. EUH208 Sisältää 3-jodi-2-propynyylibutyylikarbamaatti (IPBC) ja reaktiomassa: 5-kloori- 2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin ja 2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin (3:1) (C(M)IT/MIT (3: 1)). Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: H412 Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer. EUH208 Innehåller 3-jodo-2-propynylbutylkarbamat (IPBC) och reaktionsmassa av: 5-klor-2-metyl-2H-isotiazol-3-on och 2-metyl-2H-isotiazol-3-on (3:1) (C(M)IT/MIT (3:1)). Kan orsaka en allergisk reaktion.