Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Venemoottoriöljy Mobil Outboard Plus 1l

MOBIL

Mobil Outboard Plus on erittäin suorituskykyinen kaksitahtimoottoriöljy, joka on tarkoitettu useimmille tehokkaille, vesijäähdytteisille, kaksitahtisille perämoottoreille.

10,50 € / kpl

10,50 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 500796096
  • EAN-koodi: 5407008071172

Mobil Outboard Plus on erittäin suorituskykyinen kaksitahtimoottoriöljy, joka on tarkoitettu useimmille tehokkaille, vesijäähdytteisille, kaksitahtisille perämoottoreille. TEKNISET OMINAISUUDET: - malli/tyyppi: suoja-aine - materiaali: synteettinen öljy - tilavuus: 1 l

Pakkaus

Paino
0.98 kg
Nettosisältö
1 LTR
Korkeus
22.6 cm
Pituus
11 cm
Leveys
6.2 cm

Vaaralausekkeet:

Aine voi varautua staattisesti, mikä voi aiheuttaa kipinöintiä. Tuotteesta voi vapautua höyryjä, jotka herkästi muodostavat palavia yhdisteitä. Höyry voi leimahtaa ja/tai räjähtää kipinästä. Palava. Liiallinen altistus voi aiheuttaa silmien, ihon tai hengitysteiden ärsytystä. Faroangivelser: Materialet kan ackumulera statisk laddning, vilket kan ge gnistbildning. Produkten kan avge lättantändliga ångor som om de ackumuleras kan antändas och/eller exdplodera vid gnistbildning. Lättantändligt. Överdriven exponering kan orsaka ögon, hud- eller andningsirritation.