Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Yki Värilaasti 14kg KLC harmaa sävytettävissä

TIKKURILA

Helppo ja käyttövalmis tuote, jonka työvaiheisiin ei kuulu pölyävää laastinvalmistusta. Sävytettävissä Yki Aitokivi -värikartan pohjamaalisävyihin. Yki-värilaastilla voi korvata sokkelin käsittelyssä pohjamaalin.

  • 5–9 kg/m²
  • peittävä
  • vesiohenteinen

Tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Katso myymäläsaatavuus ja hinta tästä.

60,90 € / kpl

4,35 € / kg

Toimitus
Ei ostettavissa verkosta

  • Tuotenumero: 501089451
  • EAN-koodi: 6408070067710

Yki Värilaasti on sävytettävä, käyttövalmis laasti sokkelipintojen tasoitukseen. Sillä saat sokkelin nopeasti ja helposti tasaiseksi, säästät aikaa ja vältät pölyävän sekoitustyön. Yki Värilaastin voi sävyttää valmiiksi pintatuotteen sävyyn, jolloin sitä ei tarvitse pohjamaalata vaan voit levittää valitsemasi pintatuotteen suoraan Yki Värilaastin päälle – säästät yhden työvaiheen ja saat nopeammin valmista aikaan. Vesiohenteinen Yki Värilaasti muodostaa kestävän laastipinnan sokkelipinnoitteiden alle. Tuote soveltuu betoni-, harkko- ja levypintojen ylitasoitukseen. Pinta on maalattavissa tai pinnoitettavissa 7 päivän kuluttua käsittelystä. • väri: harmaa, sävytettävissä • riittoisuus: 5–9 kg/m² alustasta riippuen • kuiva-ainepitoisuus: n. 60 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,5–1,7 kg/l • EU VOC -raja-arvo (kat A/c): 40 g/l. Tuotteen VOC: maks. 40 g/l. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittely tekee lopputuloksesta kestävämmän ja kauniimman sekä pidentää huoltoväliä. Sokkelia käsiteltäessä alustan tulee olla riittävän kiinteä, kova ja kuiva. Maalaamaton pinta Puhdista maalaamaton pinta liasta ja pölystä. Pese homehtuneet tai sammaloituneet pinnat homeenpoistoliuoksella. Sileät ja lasimaiset betonipinnat tulee käsitellä mekaanisesti riittävän pintaprofiilin aikaansaamiseksi ja sementtiliiman poistamiseksi. Aikaisemmin maalattu pinta Puhdista pinnat liasta ja pölystä. Pese mahdolliset homehtuneet tai sammaloituneet pinnat homeenpoistoliuoksella. Poista hilseilevä ja heikosti kiinni oleva maali alustalle ja maalityypille sopivalla menetelmällä. Halkeamien, kolojen ja vauriokohtien paikkaus tehdään sementtipohjaisella korjauslaastilla. KÄSITTELY Sekoita Yki Värilaasti ennen käyttöä. Laastin levitykseen voit käyttää joko teräslastaa tai ruiskua. Levitys teräslastalla Levitä laasti yhteen tai kahteen kertaan. Tee ensimmäisellä levityksellä tarvittavat esitasoitukset esimerkiksi harkkosaumojen täyttämiseksi. Tee toinen levitys aikaisintaan seuraavana päivänä 2–5 millimetrin paksuisena ylitasoituksena. Tasaa levitetty kerros teräslastalla laastipintaa myöten kevyesti ja loivasti vetäen. Levitys ruiskutustyönä Levitä laasti esimerkiksi laastipumpulla tai suppiloruiskulla ruiskuttaen noin metrin etäisyydeltä pyörivin liikkein kohtisuoraan pintaa vasten. Tasaa kerros teräslastalla. Ruiskuta tarvittaessa toinen kerros kuivuneen laastin päälle ja tasoita pinta teräslastalla. Tasoitettu sokkeli suositellaan käsiteltäväksi Yki-sarjan pintatuotteella aikaisintaan viikon kuluttua. Aikaisemmin Yki Värilaastilla käsiteltyjä pintoja ei saa käsitellä sementtipohjaisilla tuotteilla. Käsittelyolosuhteet Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana maalattavan pinnan on oltava kuiva, ilman lämpötilan vähintään +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Muista myös: homeenpoistoaine, lasta, työvaatteet ja -käsineet ja suojamuovit.

Tuote

Paino
14 kg
Riittoisuus/pohjamaalaus (imemätön pinta), m²/l
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
5
Käyttö
Ulos
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
10
Sävytys
Sävytettävissä
Riittoisuus/pohjamaalaus (imevä pinta), m²/l

Pakkaus

Paino
15.353 kg
Nettosisältö
14 KGM
Korkeus
37 cm
Pituus
31 cm
Leveys
31 cm

Ympäristötiedot

USDA-sertifioitu biopohjainen tuote
Ei
EC1 PLUS -sertifioitu
Ei
EU-ympäristömerkki
Ei
Allergiatunnus
Ei
GEV-EMICODE EC1 -sertifioitu
Ei
Joutsenmerkki-sertifioitu
Ei
Orgaaninen liuotinpohjainen maali
Ei
VOC-pitoisuus <lt/> 8 % (paino/tilavuus)
Ei
OK biobased -sertifioitu
Ei
Cradle to Cradle -sertifioitu
Ei mikään
M1-sertifioitu
Ei
Lue lisää vastuullisuudesta

Vaaralausekkeet:

H412 Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. EUH208 Sisältää 5-Kloori-2-metyyli-4-isotiatsolin-3-onin [EY nro 247-500-7] ja 2-metyyli-4-isotiatsolin-3-onin [EY nro 220-239-6] (3:1) seos, 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni ja 2-oktyyli-2H-isotiatsol-3-oni. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: H412 Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer. EUH208 Innehåller 5-klor-2-metyl-4-isotiazol-3-on [EG nr 247-500-7] och 2-metyl-4-isotiazol-3-on [EG nr 220-239-6] (3:1) blandning, 1,2-bentsisotiazol-3(2H)-on och 2-oktyl-2H-isotiazol-3-on. Kan orsaka en allergisk reaktion.