Näytetään 297 tuotetta

ABB, alkuperäiseltä nimeltään Asea Brown Boveri on ruotsalais-sveitsiläinen automaatiotekniikkaan ja sähkövoimatekniikkaan keskittyvä yritys, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1988. Yritys syntyi tuolloin sveitsiläisen Brown, Boveri & Cie ja ruotsalaisen ASEA:n yhdistyessä. Maailmanlaajuisesti se tarjoaa työtä lähes 150 000 hengelle.

ABB on teknologinen edelläkävijä 130 vuoden kokemuksella

Suomessa se toimii 20 paikkakunnalla, ja sen tehdastoimintaa on mm. Vaasassa, Porvoossa, Haminassa ja Helsingissä. Suomessa ABB työllistää päälle 5000 henkilöä. Pääkaupunkiseudulla se on suurin teollinen työnantaja, ja yrityksen voi helposti luetella yhdeksi suosituimmista työantajista Pohjoismaissa. Sillä on yhtiötasoinen johtamisjärjestelmä, joka kattaa laadun, ympäristön sekä työterveyden ja työturvallisuuden. Kaikki yrityksen yksiköt ovat laatustandardin ISO 9001:2015, ympäristöstandardin ISO 14001:2015 sekä työterveys- ja työturvallisuusstandardin OHSAS 18001:2007 mukaisesti sertifioitu. 

ABB tarjoaa laadukkaat sähköasennustarvikkeet

ABB on johtava sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, jonka Asennustuotteet -yksikkö kehittää, valmistaa ja myy korkealaatuisia sähköasennustarvikkeita ja -kalusteita. Laaja tuotevalikoima kattaa muun muassa pistorasiat, sähkökeskukset, kytkimet ja muut sähkötarvikkeet, joita löytyy runsaasti K-Raudan valikoimasta.

Luotettavat sähköasennustarvikkeet laajasti myös K-Raudasta

Kansainvälinen, yli sadassa maassa toimiva, ruotsalais-sveitsiläinen ABB tarjoaa sähköalan luotettavat huipputuotteet, jotka ovat pitkäjänteisen innovoinnin tulosta. Tutustu valikoimaan ja löydä etsimäsi ABB:n sähkötuotteet ja sähkötarvikkeet. Verkkosivuiltamme löydät esimerkiksi laadukkaat ja erittäin suositut Jussi- ja Impressivo-sarjan sähkökalusteet. Kannattaa tutustua tuotevalikoimaan verkkosivuillamme, joista saat myös tuotteet nopeasti suoraan kotiovellesi asti, tai voit noutaa tuotteet myymälästä. Muista tarkistaa yksittäisten tuotteiden saatavuus verkosta. ABB:n tuotteilla varmistat turvalliset ja pitkään kestävät sähkötyöt niin asuintaloissa kuin julkisissa rakennuksissa.