Näytetään 146 tuotetta
Hiomakoneet

Bosch blue -hiomakoneet tarjoavat reilusti hiontatehoa päivittäisessäkin ammattikäytössä. Meiltä verkosta ja K-Raudan paikallisista myymälöistä löydät kattavasti pro-tason hiontalaitteita niin hiontaan, kiillotukseen kuin rakennusmateriaalien katkaisuun.

Tehokkaat ammattitason Bosch blue -hiomakoneet K-Raudoista

Valikoimastamme saat vaativaan käyttöön soveltuvat hiomalaitteet, Bosch-akut ja hiontatarvikkeet. Voit tilata laitteet verkosta suoraan työmaalle tai noutaa ne työmatkalla myymälästä. Kannattaa tutustua tarjontaamme verkkosivulla.

Bosch blue -hiomakone on varma valinta ammattikäyttöön

Merkin kulmahiomakone takaa reilusti vääntöä ja turvallisuutta käyttäjälle tehokkaan moottorinsa, säädettävän nopeuden kuin vakauttavan Vibration control -tekniikan ansiosta. Valikoimastamme löydät ammattilaisten Bosch blue -hiomalaitteet jopa 1700 nimellistehoon asti.

Kätevä ja kevyt akkukäyttöinen monitoimikone yhdistää yhteen työkaluun mm. hionta, kiillotus ja poraushommat. Monitoimikoneeseen yhdistettävillä lisävarusteilla saadaan laajasti ominaisuuksia mm. metallin, puun tai muovin käsittelyyn eri kohteissa.

Tutustu ja hanki valikoimastamme Boschin laadukas ammattikäytön kulmahiomakone, epäkäshiomakone tai monitoimikone työprojektin apuvälineeksi.