Näytetään 1148 tuotetta

Itävaltalainen EGLO on arvostettu asuintilojen sekä julkisten valaisinvalmistaja, jonka arvofilosofiaan kuuluvat ekologisuus, luonnonvarojen säästeliäs käyttö sekä materiaalien kierrätys. Alun perin pienempi perheyritys on kasvanut maailmanlaajuiseksi toimijaksi valaistusalalla. Nykyään monikulttuurinen konserni tuo esille niin itävaltalaisia juuriaan ja arvojaan kuin hyödyntää kansainvälistä kokemustaan. Eglon laadukkaista valaisimista 90 % valmistetaan yrityksen omissa tuotantolaitoksissa Unkarissa, Intiassa sekä Kiinassa.

Eglo on suunnannäyttäjä kansainvälisellä valaistusalalla

Kansainvälisesti tunnetun Eglon laajasta valikoimasta löytyvät upeat valaisimet niin olohuoneeseen, kylpyhuoneeseen, keittiöön kuin ulkotiloihin talon edustaan ja puutarhaan. Vuodesta 1969 toiminut valaisinvalmistaja Eglo näyttää suurilla markkinoilla suuntaa lukuisilla patenteillaan sekä vuosittain runsaasti markkinoille esiteltävillä uutuustuotteillaan. Se kuuntelee asakkaiden toiveita, luo yksilöllisiä ja räätälöityjä valaistusratkaisuja jokaisen tarpeeseen.

Eglon valoilla luot uuden tunnelman kotiisi, työpaikkaasi tai pihallesi

Verkkokauppamme valikoimasta löydät satoja innovatiivisia ratkaisuja niin sisä- kuin ulkotilojen valaistukseen. Eglolta löytyy mm. tyylikkäät kattovalaisimet, pöytävalaisimet, erilaiset energiaa säästävät led-valot sekä valaisimet myös toimistoon kuin vaikka lastenhuoneeseen. Ulkokäyttöön saat esimerkiksi hyviä seinään asennettavia valaisimia sekä näyttäviä pylväsvalaisimia. Erilaisilla valoilla ja valaisimilla voit luoda hyvin monipuolisia sisustuksia tai upean valaistuksen kotipihallesi. Meiltä saat myös kätevät Eglo Connect -älyvalot, joilla ohjaat kotisi valaistusta aivan uudella tavalla.

Tutustu K-Raudan valaisinvalikoimaan, ja lähde toteuttamaan tarpeesi mukaisia valaistusratkaisuja niin talven pimeämpiä aikoja ajatellen kuin persoonallista sisustusta kaunistamaan sisätiloihin. Saat meiltä tilattua tuotteet helposti verkosta ja toimitamme ne teille muutamissa päivissä. Tutustu itseäsi eniten houkuttaviin valaisimiin verkossa!