Näytetään 651 tuotetta

Fiskars on Suomen vanhin yritys, joka tunnetaan toimivien, helppokäyttöisten ja kestävien käsityökalujen suunnittelijana. Fiskarsin laaja tuotevalikoima sisältää laadukkaita arjen ratkaisuja puutarhanhoitoon, ruoanlaittoon ja askarteluun. Fiskarsin tuotteet ovat nerokkaan toimivia, ainutlaatuisen helppokäyttöisiä, hämmästyttävän pitkäikäisiä ja klassisen kauniita.

Jos rakastat ruuanlaittoa, puutarhanhoitoa ja pihatöitä, haluat parhaat mahdolliset työkalut jokaiseen hommaan. Fiskars tekee kovasti töitä varmistaakseen, että nämä työkalut ovat saatavilla.

Fiskarsin leikkaustyökalut tekevät puutarhan kevätleikkuusta vaivatonta

Puutarhan kevätleikkaus käy kuin tanssi kun käytössäsi ovat kestävät ja laadukkaat Fiskarsin työkalut. Fiskarsin ergonomiset oksasakset, pensassakset ja raivaussakset apunasi siistit niin pihan hedelmäpuut kuin etupihan koristepensaat.

Fiskars Powergear -leikkaustyökalut säästävät voimiasi ja patentoidun mekanismin avulla leikkaaminen sujuu helpommin kuin perinteisillä leikkaustyökaluilla.

Fiskarsilta löydät toimivat vaihtoehdot erilaisiin puutarhan leikkauksen vaiheisiin. Tuoreiden oksien leikkaamiseen sopivat hyvin Fiskarsin ohileikkaavat oksasakset ja kovakuoristen oksien taltuttamiseen kannattaa valita Fiskarsin alasinmalliset oksasakset. Isompien oksien leikkuun hoitavat raivaussakset ja pensaiden siistiminen käy helposti kätevillä pensassaksilla. Fiskarsin ruohosaksilla yllät nurmikon hankalimpiin kulmiin ja koloihin, joihin ruohonleikkuri ei yletä.

Istutukset tuovat kesän puutarhaan             

Fiskars on tuttu näky puutarhassa. Kun on aika istuttaa kesäkukat, Fiskarsin möyhennyskuokat, istutuslapiot, pikkutalikot, kukkaharavat ja muut näppärän kokoiset istutustyökalut tekevät pihamaalla puuhailemisesta tehokasta ja helppoa.

Fiskarsin perinteiset mustaoranssit istutuslapiot ja istutuskuokat pitävät suosionsa vuodesta toiseen, mutta Fiskarsin valikoimasta löydät myös hauskat värikkäät istutustyökalut. Piristä puutarhanhoitoa esimerkiksi pinkillä Fiskars Ruby -sarjalla tai valitse pihallesi vaaleansiniset Fiskars Lucy -istutustyökalut.

Mökkipihan tutut ja turvalliset Fiskarsilta

Mökkipihan ylläpidossa Fiskars antaa mahdollisuuden nauttia kauniista Suomen kesästä. Luotettavat ja laadukkaat Fiskarsin lapiot, kuokat ja talikot sopivat niin puuhailuun kasvimaalla kuin mökkipihan muovaamiseen.

Kun on aika ottaa järeämpi kalusto käyttöön, Fiskars tuo saatavillesi myös kestävät kirveet ja vesurit. Valitse itsellesi sopiva Fiskarsin malli käyttötarkoituksen ja koon mukaan.

Syksyn pihatalkoiden vakiot, Fiskarsin lehtiharavat, pitävät suosionsa vuodesta toiseen. Valitse mieluisa haravan lapa ja yhdistä itsellesi sopivaan varteen. Haravoi lehdet kasaan ja kärrää kompostiin kottikärryjen avulla. Fiskars tarjoaa pihan ylläpitoon myös rautaharavat, nurmikkoharavat ja ruusuharavat.