Näytetään 72 tuotetta
/ 3
Käsikäyttöiset sahat

Meiltä löytyy tehokkaat Makitan käsikäyttöiset sahat moneen sahaustarpeeseen. Kun valintasi on laadukas Makita, tiedät et hankkimasi käsisirkkeli, puukkosaha tai pistosaha on huipputuote tehtäväänsä.

K-Raudasta käsikäyttöinen käsisirkkeli, puukkosaha, pistosaha ja laikkaleikkuri ammattilaisen käyttöön

Makita-pyörösaha tai akulla varustettu akkupyörösaha on ihanteellinen työväline rakentajille kuin vaativaan harrastekäyttöön. Sen avulla onnistuu erittäin nopea ja siisti sahaus työskentelyturvallisuutta unohtamatta. Käsisirkkeli on monipuolinen työväline, ja sitä voidaan hyvin käyttää lautojen, koolinkien kuin järeämpien lankkujen sahaukseen. Sopivalla terällä sillä katkaistaan kätevästi sekä puu- että sementtipohjaiset levyt. Makitan pyörösaha on helppo liittää myös pölynpoistojärjestelmään.

Makitan käsikäyttöiset sahat ovat kevyitä ja turvallisia käyttää ja samalla erittäin vahvoja työvälineitä erilaisten materiaalien katkaisuun. Muun muassa metallin katkaisuun ja purkutöihin tehokas Makita-akkupuukkosaha tuo hyvää työtehoa, kun akkupistosaha on omiaan sahatessa kaaria tai ympyröitä puisiin rakenteisiin ja pintoihin.

Laadukas kipsilevysaha leikkaa kätevästi aukon kipsilevyyn esimerkiksi ilmanvaihtoaukkoja tehdessä. Laikkaleikkuri soveltuu erinomaisesti pihalaattojen tai muiden kovien materiaalien katkaisuun.

Valikoimamme tuo Makitan sahat kätevästi saataville

Voit tilata tarvitsemasi Makitan koneet käyttöön verkosta muutamilla klikkauksilla tai käydä asiantuntevassa liikkeessä vertailemmassa tutustumassa saatavilla olevaan valikoimaan. Muistathan, että samalla kerralla saat meiltä tarpeelliset tarvikkeet ja terät sekä Makita-akut työkoneisiin.