Näytetään 15 tuotetta
/ 1
Märkä-kuivaimurit

Makita-märkä-kuivaimuri siistii tehokkaasti rakennusjäljet työkohteista. Tasokas Makita on suosittu valinta, kun haussa on märkäimuri, jolla rakennuspöly ja nesteet putsataan tehokkaasti rakennustyömaalla.

Ammattitason märkä-kuivaimurit Makitalta

Rakennuskohteissa ei kotikäyttöinen pölynimuri riitä puhdistamaan rakentamisesta syntyvää rakennuspölyä, joten työmaille ja verstaille tarvitaan työstä syntyvää pölyä kestävä märkä-kuivaimuri.

Makitan tehokkailla märkä-kuivaimureilla puhdistuu niin betoni- ja kipsipöly kuin nesteet ja muu pienijakoinen rakentamisesta ja työstömateriaalista syntyvä pöly ja irto-osat. Makitan imurit voidaan mukana olevalla liitännällä helposti liittää verstaan työkoneisiin poistamaan ilmasta sahauksesta tai hionnasta syntyvä pöly kuin käyttää irrallisena imurina mukana tulevien suuttimien kanssa rakennuskohteissa.

Makita-märkä-kuivaimuri K-Raudan verkkosivuilta tai myymälästä

Valikoimamme Makita-imureista löytyvät L- ja M suodatusluokkien imurimallit, joiden laitteisto ja imuteho mahdollistavat tehokkaan pitkäaikaisen käytön mukana ammattimaisessa rakennustyössä. Mallista riippuen, Makitan kestävät imurit ovat varustettu käytännöllisillä ominaisuuksilla, eri pintoihin sopivalla siivoussarjalla, erittäin tehokkailla ilmansuodatusjärjestelmällä, suodatuksen putsaavalla Push&Clean -järjestelmällä, tilavalla säiliöllä kuin liitosmahdollisuuksilla muihin työkoneisiin. Tutustu imureihin ja laajaan Makita-valikoimaan verkkosivuillamme.