Näytetään 94 tuotetta
/ 4
Hiomakoneet

Verkkokaupastamme saat Makitan hiomakoneet moneen hiontatyöhön rakennustyömailla ja remonttikohteissa.

Laadukas Makita on varma valinta, kun tarvitaan hiomakone päivittäiseen käyttöön

Verkkokauppamme ja paikallisten K-Rautojen valikoimasta löytyy ammattilaisen tehokkaat ja luotettavat hiontalaitteet, kuten Makita-kulmahiomakone, -nauhahiomakone, -betonihiomakone, varsihiomakone tai -tasohiomakone. Laadukkailla Makitan hiomakoneilla saadaan kaikenlaiset pinnat tasaiseksi ja paksutkin maalipinnat putsattua varmalla otteella.

Brändin hiontalaitteista löytyy huippuluokan hiomakoneet vaativampiinkin käyttökohteisiin ja työskentely-ympäristöihin. Tehokas hiiliharjaton Makita-kulmahiomakone sahaa ja hioo metallit kevyesti. Rälläkkä on oiva työkaluja myös kiven, kaakeleiden ja betonin hiontaan ja puhdistukseen. Varsihiomakone mahdollistaa mm. vähän hankalempienkin seinä- ja kattopintojen tehokkaan työstön. Epäkeskohiomakone hioo ja viimeistelee puupinnat, kun nauhahiomakone tasoittaa isommatkin puupinnat.

Hiontalaitteiden huippuominaisuudet tekevät Makitoista turvallisia käyttää

Makitan rälläköiden turvakytkin ja elektroninen jarru takaavat ettei vahinkoja työskennellessä pääse syntymään. Laitteiden pehmeä käynnistys takaa ettei käynnistyvä hionta aiheuta yllättävää vaaraa koneen käynnistyessä ja lipsuessa käyttäjän kädestä. Hiomakoneiden pölynpoistoliitännät helpottavat laitteiden liittämistä pölynpoistolaitteisiin tai imuriin, eikä työstettävästä materiaalista jää hengitysteihin kulkeutuva hiukkasia tai työskentelytiloihin sotkua.

Muista myös hengityssuojaimet, suojalasit ja suojaavat työvaatteet suojaksi pölyisiin hommiin.