Näytetään 237 tuotetta

Kotimainen Sievin jalkine on Pohjois-Euroopan johtava turva- ja ammattijalkineiden valmistaja. Kaikki laadustaan tunnetut Sievi-kengät valmistetaan edelleen Suomessa Sievin ja Oulun tehtailla. Sievi-valikoimasta rakentajat, remontoijat, huoltomiehet, varastotyöntekijät ja muut ammattilaiset löytävät itselleen oikeat jalkineet eri olosuhteisiin ja työtehtäviin. Jalkineissa yhdistyvät tinkimätön työturvallisuus, uusin teknologia, parhaat materiaalit ja käyttömukavuus.

Sievi tuo laadukkaat ja kotimaiset kengät käyttöösi

Sievin arvoihin kuuluvat turvallisuus, innovatiivisuus, luotettavuus ja tehokkuus, joiden yhteisvaikutuksesta syntyvät laadukkaat turvakengät, jotka jalassa töissä viihtyy ja työnteko on tehokasta Ja turvallista. Hyvännäköisiä Suomessa suunniteltuja Sievin jalkineita voi hyvin käyttää myös vapaa-aikana.

Sertifioitu Sievi huolehtii asiakkaistaan ja ympäristöstä

Sievin jalkine on ottanut käyttöön ISO 14001 -standardiin perustuvan ympäristöjärjestelmän toiminnassaan. Standardin tavoitteena on turvata asiakastyytyväisyys sekä puhtaat työ- ja elinympäristöt, optimoida energian käyttöä, minimoida jätekuormitusta ja edistää uusiutuvien ja kierrätettävien luonnonvarojen käyttöä.

Sievin kengät työhön ja vapaa-aikaan

Meiltä K-raudasta löydät parhaat Sievin kengät monenlaiseen käyttöön ja vaihtuviin säätiloihin. Valikoimassa on miesten sekä naisten käyttöön sopivat työkengät, vahvasti suojaavat turvakengät, lämpöiset talvikengät sekä saappaat vetisemmälle kelille ympärivuotiseen käyttöön. Tutustu ja tilaa mieleisesi Sievi-kengät töihin tai kotiisi!