Näytetään 17 tuotetta

Trio Wiz -valoilla ohjaat portaattomasti valaistusta mobiililaitteen Wiz-applikaatiolla tai mukana tulevalla kaukosäätimellä. Väriä ja värin lämpötilaa voit säätää näppärästi muuttumaan aikataulutetusti omien asetustesi mukaan tai muuttaa valaistusta ja tunnelmaa aina tilanteen mukaan.

Trio Wiz -teknologialla rajattomat mahdollisuudet valaistukseen

Kaikki Trio Wiz -tuotteet ovat yhteensopivia keskenään ja valikoimamme niiden osalta kasvaa entisestään monipuolisemmaksi. Valaistusjärjestelmä tuo käyttöösi 16 miljoonaa värisävyä ja mahdollisuuden luoda lumoavia ja innovatiivisia tunnelmatiloja kaikkiin tilanteisiin. Järjestelmä mahdollistaa täydellisen valaistuksen kodin kaikkiin tiloihin, halutessasi aikataulutettuna tai vaikka samanaikaisesti jokaiseen huoneeseen. Samanaikaisesti saat säädettyä valaistusta myös useammassa eri sijainnissa, joissa sinulla on Trio Wiz -valot käytössä.

Etäohjattavat älyvalot löydät verkosta ja K-Raudoista

Valaistusta voidaan ohjata kätevästi seinäkytkimillä, kaukosäätimellä, Amazon Alexan ja Google Homen äänitoiminnoilla tai mobiililaitteen Wiz-applikaatiolla, joka on saatavissa App Stroresta tai Google Play kaupasta. Mobiilisovellus käyttää Wifi-tekniikkaa yhdistäessään valaisintuotteita keskenään, joten erillistä keskusyksikköä lampuille ja valaisimille ei tarvita.

Tutustu Trio Wiz -tuotteisiin ja tilaa aivan uudenlaisia mahdollisuuksia valaistukseesi!