Näytetään 101 tuotetta

Vieser on suomalainen lattiakaivojen valmistukseen ja myyntiin keskittyvä yritys, joka toiminut alallaan jo vuodesta 1973. Yritys valmistaa kaikki korkealuokkaiset LVI-tuotteensa Suomessa ja vuosikymmenten aikana Vieser on saavuttanut vahvan aseman pohjoismaissa.

Vieser - juuret pohjanmaalaisessa ammattitaidossa

Vieser kehittää jatkuvasti uusia tuotteita tarjotakseen parhaita ratkaisuja asiakkaidensa tarpeisiin. Vieser tarjoaa lyömätöntä laatua, toimivuutta ja kestävyyttä. Yritys panostaa tuotteiden muotoiluun sekä kestävään kehitykseen ja pyrkii jatkuvasti palvelemaan markkinoita tyylikkäillä ja arkea helpottavilla ratkaisuilla, jotka sopivat moderneihin koteihin. Valikoima on tehty tukemaan ihmisten sisustusunelmia ja inspiroimaan heitä näkemyksellisiin valintoihin.

Vieser lupaa tuotteilleen lyömätöntä laatua, toimivuutta ja kestävyyttä

K-Raudan valikoimasta löydät hyvän valikoiman laadukkaita tuotteita ja ratkaisuja myös Vieseriltä. Tältäkin sivulta löydät lattiakaivot, vesilukot sekä korkealaatuiset osat lattiakaivojärjestelmiin. Vieserin tuotteet ovat turvallisia ja käyttäjäystävällisiä niin asentaa kuin käyttää. Tutustu ja hanki tuotteet myymälästä tai tilaa verkkokaupastamme!