K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Ultra Classic -talomaali Tikkurilalta Pohjolan olosuhteisiin

Päivitetty 03.06.2022

Ammattilaisille ja myös kuluttajakäyttöön sopiva Pohjolan vaativiin olosuhteisiin suunniteltu Ultra Classic -talomaali on mainio valinta. Maalissa on käytetty viimeisintä vesiohenteista maaliteknologiaa, jolla siitä on saatu kestävä, likaa hylkivä ja erinomaisesti värinsä pitävä. Tutustu tuotteeseen ja osta K-Raudasta!

tikkurila-ultra-classic-talomaali-k-rauta-maalari-maalaa

Ultra Classic -talomaalissa on käytetty ajan viimeisintä vesiohenteista maaliteknologiaa. Maalikalvo säilyy halkeilematta ja hilseilemättä, myötäeläen puun mukana sideaineena käytetyn polyakrylaatin ansiosta.

Ultra-maalit soveltuvat tehdaspohjamaalattujen ulkoverhouslautojen pintamaalaukseen sekä huoltomaalaukseen. Muista käyttää myös pohja- ja välimaali Ultra Primeria sekä talon vaaleisiin yksityiskohtiin, kuten esimerkiksi räystäslautoihin ja kaiteisiin tarkoitettua likaa hylkivää Ultra Special -maalia.

Miksi valita Ultra Classic -talomaali?

1. Ultra Classicilla maalatun talon pinta säilyy pitkään uudenveroisena.

Ultra Classic suojaa puuta vesirasitukselta, mutta läpäisee vesihöyryä. Talon maalipinta säilyy vastamaalatun oloisena kovissakin olosuhteissa.

2. Maalin nykyaikainen sideaine antaa erinomaisen värin ja kiillonkestävyyden.

Ultra-tuotteiden sideaineen uusin polyakrylaatti-teknologia antaa maalille huippuluokan värin- ja kiillonkeston. Sideaineen kovuus ja joustavuus on sovitettu tarkoin siten, että maali joustaa puun päällä halkeilematta ja hilseilemättä koko sen käyttöiän.

3. Likaa ja pintahometta hylkivä maalipinta.

Sopiva maalikalvon kovuus auttaa maalattua pintaa pysymään puhtaana pidempään, koska lika ei paistu kesähelteelläkään kiinni.

Puutalon maalaus Ultra Classic -talomaalilla

Puutalon maalaus Ultra Classic -talomaalilla

Maali suojaa puutalon pintaa

Maalin tarkoituksena on paitsi antaa pinnalle haluttu ulkonäkö, myös suojata materiaalia erilaisilta ulkoisilta tekijöiltä ja pidentää näin sen käyttöikää. Ulkopinnoilla pintakäsittely kannattaa ajoittaa mahdollisimman aikaiseen rakennusvaiheeseen, koska auringonvalo hajottaa esimerkiksi suojaamattoman puun pintakerrosta heikentäen pintakäsittelytuotteen tartuntaa.

tikkurila-ultra-classic-talomaali-k-rauta-puutalo

Mitä harvemmin maalipinta tarvitsee huoltomaalata, sitä pienempiä ympäristövaikutuksia syntyy. Pintojen käyttöiän pidentäminen taas vähentää rakenteiden uusimisesta aiheutuvaa ympäristökuormitusta ja säästää kustannuksia. Maalipinnan kestävyyteen voi vaikuttaa valitsemalla rakennustyypille, -materiaalille ja pinnalle parhaiten soveltuvan tuotteen – jolla on mahdollisimman pitkä huoltomaalausväli. Oikeat esikäsittelytyöt varmistavat maalaustyön onnistumisen. Kohteeseen räätälöity pohjustuskäsittely parantaa maalausyhdistelmän teknistä toimivuutta ja antaa mahdollisimman pitkän huoltovälin.

Tarkoin valitut raaka-aineet ja tinkimätön laadunvalvonta

tikkurila-ultra-classic-talomaali-k-rauta-harmaaksi-maalaus-uusi

Tikkurilan tuotteet valmistetaan tarkoin valituista raaka-aineista korkeimpien laatuvaatimusten mukaisesti. Tuotteita ja palveluita kehitetään vuosikymmenten kokemuksella, jotta laatu on paras mahdollinen – aikaa ja säätä erinomaisesti kestävä. Ennakoiva tuotekehitys ja tinkimätön laadunvalvonta takaavat, että Tikkurila pystyy vastaamaan alan vaatimuksiin myös tulevaisuudessa.

Valitse sopivat pakkauskoot ja A- tai C-maalipohja

tikkurila-ultra-classic-talomaali-k-rauta-harmaa-seina

Tikkurilan Ultra Classic -talomaalia on myynnissä K-Raudassa eri pakkauskokoja. A-maalipohjaa vaaleisiin ja keskivaaleisiin värikarttojen sävyihin sekä C-pohjaa keskitummiin ja tummiin sävyihin. Tutustu verkkokaupassa ja osta tuotteet K-Raudan myymälästä.

Katso kaikki Tikkurilan ulkomaalit

Kaikki Tikkurilan maalit löydät täältä

K-Raudasta Ultra Classic -talomaalit eri pakkauskoossa 

Muista myös Ultra Primer pohja- ja välimaalit 

Ultra Special -maali talon vaaleille yksityiskohdille 

Tilaa ammattilaisten uutiskirje

Hyötyä ja tietoa uutuuksista – uutiskirjeen tilaaminen kannattaa

k-rauta-pro-kuva-tyomies-pakettiautossa

SAAT TIETOA:

  • Uutuuksista ja ajankohtaisista tuotteista
  • Työtä helpottavia asiantuntijavinkkejä
  • Tietoa uusista työvälinetesteistä
  • Myös muuta hyödyllistä ammattiasiaa
Tilaa veloituksetta sähköpostiisi