K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Työkohteisiin Fein-monitoimikoneen terät – suunniteltu ammattikäyttöön

Päivitetty 16.01.2024

Terä joka kestää, ei irtoa tai heilu vaan tekee hommansa tehokkaasti kerta toisensa jälkeen. Fein-monitoimikoneen terät on suunniteltu ja valmistettu kestämään kovaa ammattikäyttöä. K-Raudan valikoima terissä on vertaansa vailla. Tutustu tarkemmin!

Valmistusmaa on lupaus laadusta

Laadun takana on saksalaista tarkkuutta tämän päivän korkeimpien laatustandardien mukaisesti. Fein-monitoimityökalujen tarvikkeet ja terät valmistetaan Saksassa, Feinin tehtaalla Bargaussa. Monityökaluistaan tunnettu valmistaja tarjoaa edelleen markkinoiden laajimman valikoiman teriä ja tarvikkeita.

Miksi kannattaa valita Fein-monitoimikoneen terät?

erilaisiai-fein-monitoimikoneen-teria-krauta-ak

  • Fein-terät on suunniteltu ja valmistettu vaativaan ammattikäyttöön. Toki myös kuluttaja hyötyy kovaa kulutusta ja käyttöä kestävien tarvikkeiden laadusta.
  • Starlock-teränkiinnitysjärjestelmä takaa terän tarkan istuvuuden ja toimivuuden kaikissa käyttökohteissa sekä myös eri merkkisissä monitoimikoneisissa.
  • Valikoimaa on! Kaikkiin töihin löytyy varmasti sopivat terät. Useimpien K-Rautojen valikoimassa on laaja kattaus Fein-teriä ja K-Rautojen kautta on saatavilla laaja, yli 200 tuotteen valikoima.
  • Valitse tarpeisiisi sopiva pakkauskoko. Terät ovat saatavilla muun muassa 1, 3 ja 10 kpl pakkauksissa.

Kolmioraspi yksi suosituimmista

kolmioraspi-fein-kaytossa-krauta-ak

Monen ammattilaisen suosikki on kätevä kolmioraspi. Kovametallisen kolmioraspin avulla voidaan hioa pois ylimääräinen laasti esimerkiksi laatoitustöissä tai kun vaihdetaan yksittäinen jo asennettu laatta. Kiinnityslaastin voi hioa pois rikkomatta vesieristettä. Kolmiomuoto mahdollistaa tarkan ulottuvuuden myös sisäreunoihin.

Starlock-teränkiinnitysjärjestelmällä tukevasti kiinni useimpiin työkoneisiin

Fein ja Bosch ovat yhdessä kehittäneet Starlock-teränkiinnitysjärjestelmän joka on tänä päivänä monityökalujen kiinnitysstandardi. Starlock-kiinnitys koostuu kahdesta “pinnasta” – 8-sakaraisesta tähtikiinnityksestä sekä “uppomuotista” jonka ansiosta terä kiinnittyy niin lujaa vaihteistokoteloon ettei terä liiku pystysuunnassa, vaan oskilloi koneeseen kiinnitettynä ainoastaan sivuttain terän hammastuksen mukaisesti. Näin koneesta saadaan kaikki teho leikkuutyöhön eikä terä “vaella” sen tullessa kosketukseen työstettävään pintaan vaan pureutuu samantien materiaaliin.

Starlock-teränkiinnitys löytyy suurimmasta osasta markkinoilla olevista monitoimityökaluista. Yhteensopivuus Fein-tarvikkeissa on suoraan muun muassa seuraaviin merkkeihin: Fein, Bosch, Makita, Skil, Milwaukee, Ryobi, Hikoki, Einhell, Ridgid ja Worx. Adapterilla Starlock-tarvikkeet saa sopimaan DeWaltin, Festoolin ja Würthin koneisiin. K-Raudan valikoimista merkeistä löytyvät Fein, Bosch, Makita, Einhell sekä kotikäyttöön sopiva Ryobi.

Suositut Fein-monitoimikoneen terät K-Raudasta: