Näytetään 308 tuotetta

Einhell on saksalainen työkalu- ja puutarhalaitteiden valmistaja, joka on tunnettu laadukkaista tuotteistaan ja kohtuullisista hinnoistaan.

Helppokäyttöisiä ratkaisuja laatua ja hyvää hinta-laatusuhdetta arvostavalle

Einhellin tuotteiden luotettava laatu, ensiluokkainen palvelu ja lyömätön hinta-laatusuhde mahdollistavat vapauden ja ilon nauttia työstä. Einhell Germany AG perustettiin vuonna 1964 ja sen pääkonttori sijaitsee Landau an der Isarissa Saksassa. Vuosikymmenien aikana yritys on kasvanut merkittäväksi toimijaksi alan markkinoilla.

Einhell valmistaa monenlaisia tuotteita, kuten porakoneita, sahoja, hiomakoneita, ruohonleikkureita ja trimmereitä. Yrityksen valikoimaan kuuluvat myös akkukäyttöiset työkalut, joiden avulla työskentely on entistäkin joustavampaa ja kätevämpää.

FC Bayern Münchenin Gold Partnerina ja Home Garden Experttinä Einhell toteuttaa Power X-Change -akkujärjestelmän työkalujen avulla jännittäviä projekteja niin jalkapallokentällä kuin areenallakin, jotta pelaajien olisi mahdollista antaa kaikkensa nurmella.

Kattava Einhell-valikoima K-Raudassa

Einhell-tuotteet sopivat niin ammattilaisille kuin harrastajille. Yrityksen tavoitteena on tarjota asiakkailleen innovatiivisia ja kestäviä tuotteita, jotka tekevät työskentelystä helpompaa ja tehokkaampaa. Tutustu K-Raudan Einhell-valikoimaan verkkokaupassa tai myymälöissä – ja löydä tarpeisiisi sopiva sähkökäsityöväline tai piha- ja puutarhakone!