K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Suihkuseinän valinta: hyvä, parempi vai paras?

Päivitetty 18.01.2022

Pesuhuoneen suihkuseinän ilme pysyy kevyenä ja ajattomana kirkaslasisen ja metallinsävyisen profiilin ansiosta. Asiantuntijamme valitsi kolme sopivaa ratkaisua pieneen pesutilaan.

kolmen-hintaluokan-suihkuseinat-k-raudasta

Suihkuseinä pitää roiskeet loitolla ja suojaa kylpyhuoneen kalusteita. Kääntyvä vaihtoehto vapauttaa tilaa, kun suihkua ei käytetä.

Sopivan suihkuseinän valinta on helppoa: valitse hyvä, parempi tai paras

Pesuhuoneen suihkuseinän ilme pysyy kevyenä ja ajattomana kirkaslasisen ja metallinsävyisen profiilin ansiosta. Asiantuntijamme valitsi kolme sopivaa ratkaisua pieneen pesutilaan.

Hyvä: Kääntyvä suihkuseinä pieneen tilaan

Alumiiniprofiilinen Goodiy Pearl -suihkuseinä on 5 mm paksua, kirkasta turvalasia. Profiili on maalattu harmaa. Nostosarana helpottaa oven avaamista ja sulkemista. Laahustiiviste on 18 mm korkea. Suihkuseinään ei kuulu vedintä. 700 x 1900 mm.

goodiy-pearl-suihkuseina-krauta

Lisätietoja Goodiy Pearl -suihkuseinästä

Parempi: Kääntyvä suihkuseinä mattaprofiililla

Kirkkaasta, 6 mm paksusta turvalasista valmistettu TammiholmaTAD700 -suihkuseinä kääntyy 180 astetta. Mattapintaisessa alumiiniprofiilissa on nostosarana, joka helpottaa avaamista ja sulkemista. Silikoninen laahustiiviste on 20 mm korkea. Lisävarusteena myös 50 mm:n tiiviste. Vedin myydään erikseen. Kirkkaan lasin lisäksi vaihtoehtona on savunharmaa lasi. Saatavana neljä eri leveyttä. 700 x 1900 mm.

tammiholma-suihkuseina-krauta

Lisätietoja TammiholmaTAD700 -suihkuseinästä

Paras: Kääntyvä suihkuseinä kalkinestolla

Alumiiniprofiilisen Hietakari Classic -suihkuseinän voi kääntää seinää vasten, kun sitä ei käytetä. Säädettävän keskityksen ansiosta suihkuseinä pyrkii palautumaan auki- tai kiinniasentoon. 6 mm:n vahvuisen karkaistun turvalasin värivaihtoehtoina ovat kirkas tai savun sävy. 28 mm laahussuojus pitää veden suihkuseinän puolella. Lisävarusteena on saatavilla myös 50 mm:n laahustiiviste ja Cranith-kalkinestopinnoite. Nuppivedin on kromattua messinkiä. Saatavana on viisi eri leveyttä ja myös musta tai valkoinen profiili. 679x1900 mm.

hietakari-classic-suihkuseina-krauta

Tärkeät vinkit suihkuseinän valintaan

1. Kääntyvä suihkuseinä vapauttaa tilaa, kun suihkua ei käytetä. Äärimmäisen pieneen suihkutilaan sopivat taittuvat mallit.

2. Jos lattiakaadot ovat tavallista jyrkemmät, valitse suihkuseinään reilu laahussuoja. Tilaa suihkuseinä vasta remontin loppuvaiheessa, jolloin lopulliset mitat saa otettua valmiiksi vesieristetystä ja laatoitetusta pesutilasta.

3. Metallinsävyinen suihkuseinäprofiili on ajaton ja huomaamaton. Jos kaipaat tilaan sisustuselementtiä, valitse kauttaaltaan profiloitu suihkuseinä. Nyt trendikkäitä ovat erityisesti mustat raamit.

4. Suihkuseiniä saa kirkkaalla ja harmaalla lasilla. Jos tilassa on myös wc tai muuten toivot näköestettä, suihkuseinän voi hankkia aaltoilevana tai huurrelasisena.

5. Osalla valmistajista on erikseen tilattava pinnoite, joka vähentää kalkin kertymistä suihkuseinän pintaan.

6. Suihkuseinän asentamiseen tarvitaan ammattilainen. Asennuspalvelun voit tilata tuotteen yhteydessä.

Katso lisää vinkkejä kylpyhuoneremonttiin!

Valitsetko hyvän, paremman vai parhaan suihkuseinän? 

Parhaat tarjoukset, ohjeet ja ideat suoraan sähköpostiin: Tilaa K-Raudan uutiskirje

uutiskirje-uusi-artikkeli

Tilaa uutiskirje