K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Lämpöä säteilevä Nude in Nizza ja muut Vuoden värit

Päivitetty 18.01.2024

Tikkurilan Vuoden 2024 väriksi valittu Nude in Nizza on persikan sävyinen väri, joka säteilee lämpöä.

Tikkurila on valinnut Vuoden värin jo yhdeksän kertaa, ja luonut vuosittain niiden ympärille kokonaisen värikokoelman. Tutustu väreihin ja valitse omat suosikkisi!

vuoden-vari-2024

Vuoden väriksi 2024 valikoitui Nude in Nizza, joka on lämpöä säteilevä persikan sävyinen väri. Tikkurilan Vuoden 2024 värikokoelma on suunniteltu yhteistyössä ruotsalaisen sisustussuunnittelija Marie Olsson Nylanderin kanssa. Yhteensä 14 väriä sisältävä värikokoelma koostuu sekä vaaleista ja lempeistä että täyteläisistä sävyistä ja myös tummista korostuksista.

Vuoden 2024 värikokoelma Tikkurila x Marie Olsson Nylander on suunniteltu yhteistyössä ruotsalaisen sisustussuunnittelija Marie Olsson Nylanderin kanssa. Yhteensä 14 väriä sisältävä värikokoelma koostuu sekä vaaleista ja lempeistä että täyteläisistä sävyistä ja myös tummista korostuksista. Värit toimivat hyvin sekä suurilla pinnoilla että pienissä yksityiskohdissa.

vuoden-vari-ak3

Nylanderin tavoitteena on yllättää ja inspiroida ihmisiä katsomaan värejä uusista näkökulmista. Värikokoelmassa hän on leikitellyt vastakohdilla. Marien suunnittelemat väri- ja nimiyhdistelmät pohjautuvat muistoihin ja mielikuviin tietyistä paikoista ja symboleista.

Tutustu aiempien vuosien Vuoden väreihin:

Vuoden väri 2023 • V413 Ruusun hetki

tikkuriilan-kaikki-vuoden-varit-krauta-v413 ruusun-hetki

Ruusun hetki huokuu lämpöä, empatiaa ja hyväntahtoisuutta. Lempeä sävy kuvaa hyvin aikaa, jota elämme, ja siksi se onkin herättänyt paljon tunteita.

Vuoden väri 2022 • L478 Tuulihaukka

tikkuriilan-kaikki-vuoden-varit-krauta-l478-tuulihaukka

Lämmintä ruskeaa ja kylmää punaista yhdistävä sävy edustaa jotain tuttua ja luonnonläheistä, samaan aikaan uutta ja kiehtovaa. Tuulihaukka on klassinen ja silti yllättävä.

Vuoden väri 2021 • Y354 Cumulus

tikkuriilan-kaikki-vuoden-varit-krauta-y354-cumulus

Vaaleansininen on rauhoittava, valoisampaa tulevaisuutta ilmentävä väri. Väri ja sen ympärille koottu värikokoelma herättää toivoa ja kutsuu ihmiset rakentamaan parempaa huomista.

Vuoden väri 2020 • H300 Lemonade

tikkuriilan-kaikki-vuoden-varit-krauta-h300-lemonade

Keltainen on jo muutaman vuoden tehnyt tuloaan sisustukseen pitkän maanläheisten sävyjen kauden jälkeen. Se muistuttaa positiivisuuden voimasta: jossain on aina nähtävissä valonpilkahdus.

Vuoden väri 2019 • K319 Flamingo

tikkuriilan-kaikki-vuoden-varit-krauta-k319-flamingo

Mehukas sävy tuo mieleen rantakaupungin haalistuneen glamourin, makeat cocktailit ja etupihan muoviset flamingot.

Vuoden väri 2018 • N405 Ruukku

tikkuriilan-kaikki-vuoden-varit-krauta-n405-ruukku

Lempeä ja murrettu terrakotta on samaan aikaan nostalginen ja ajankohtainen. Sävy sitoo hyvin yhteen eri aikakausien elementtejä.

Vuoden väri 2017 • H466 Angora

tikkuriilan-kaikki-vuoden-varit-krauta-h466-angora

Pehmeän beige Angora on kaunis ja raikas yleisväri, joka huokuu mutkatonta ranskalaista charmia.

Vuoden väri 2016 • M442 Vuono

tikkuriilan-kaikki-vuoden-varit-krauta-m442-vuono

Vuono oli kaikkien aikojen ensimmäinen Tikkurilan vuoden väri. Tumma havunvihreä hehkuu syvän salaperäisenä. Se on maanläheinen ja kotoisa mutta samalla myös dramaattinen.

Palvelut sujuvaan remonttiin

Tutustu

Ideat ja ohjeet pintaremonttioppaasta

Hommiin nyt

Liity K-Raudan remonttiasiakkaaksi ja hyödynnä palveluedut

k-raudan-remonttiasiakkuus-artikkelikuva

K-Raudan remonttiasiakkaana saat kaiken kokoisia remontteja helpottavia palveluita käyttöösi. Autamme sinua tarvittaessa suunnittelusta remonttijätteen kierrätykseen saakka.

Katso lisää ja liity remonttiasiakkaaksi
K-Rauta-hero-banner

Parhaat tarjoukset, ohjeet ja ideat suoraan sähköpostiin