K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Talomaalit jotka kestävät

Päivitetty 30.03.2020

Teknoksen uusi NORDICA CLASSIC-talomaali tekee NORDICA-talomaalisarjasta täydellisen. NORDICA-talomaalit tarjoavat puutalolle poikkeuksellisen suojaavan ja tyylikkään pinnan. Tutustu Joutsenmerkittyihin talomaaleihin ja valitse sinulle paras vaihtoehto!

Nordica Classic: Joutsenmerkitty talomaaliuutuus

Teknoksen vesiohenteinen, puolihimmeä NORDICA CLASSIC Talomaali on ympäristöystävällinen valinta uusille sekä aiemmin maalatuille puupinnoille. NORDICA CLASSIC täyttää Joutsenmerkin tiukat kriteerit, koskien sen teknistä toimivuutta sekä ympäristö- ja käyttöturvallisuusvaatimuksia, aina raaka-aineiden valinnasta tuotteen loppukäyttöön asti. Tuote levittyy hyvin ja sillä on erinomainen, NORDICA-luokan säänkesto.

kestavat-talomaalit-k-rauta-ak1

NORDICA CLASSIC Talomaalilla voit maalata niin uusia kuin aiemmin käsiteltyjä puupintoja ulkona, kuten ulkoseiniä sekä räystäs- ja vuorilautoja. Tuote soveltuu myös aiemmin alkydi- tai akrylaattimaalilla maalattujen puupintojen huoltomaalaukseen. Maali voidaan sävyttää kaikkiin ULKOVÄRIT-värikartan sävyihin. Pakkauskoot: PM1 ja PM3 0,9 l, 2,7 l, 9 l sekä 18 l, PM5 2,7 l ja 9 l.

Nordica Classic tekee Nordica-talomaalisarjasta täydellisen

NORDICA-talomaalisarjan tuotteet tarjoavat puutalolle poikkeuksellisen suojaavan ja tyylikkään pinnan, puolihimmeän uutuuden myötä, nyt kolmessa eri kiiltoasteessa. NORDICA-talomaalit ovat kaikki korkealuokkaisia, vesiohenteisia tuotteita, joilla on erinomainen säänkesto. Ne levittyvät hyvin ja muodostavat maalattavaan kohteeseen helppohoitoisen, likaa hylkivän pinnan, oli kyse sitten täyshimmeästä, puolihimmeästä tai kiiltävästä maalista. Lisäksi NORDICA-talomaalisarjan tuotteilla on erityisen pitkä huoltoväli, minkä ansiosta voit viettää entistäkin huolettomampia käyttövuosia.

Valitse sinulle sopivin Nordica-talomaali

kestavat-talomaalit-k-rauta-ak2

Puolihimmeä talomaali: Nordica Classic

Joutsenmerkitty, puolihimmeä talomaali NORDICA-luokan kestävyydellä.

Täyshimmeä talomaali: Nordica Matt

Kauniin tyylikäs, täyshimmeä talomaali Suomen sääoloihin.

Kiiltävä talomaali: Nordica Eko

Säilyttää säkenöivän ulkonäkönsä ja kiiltonsa erittäin pitkään.