K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Uusi tyyli seinille kalkkimaalilla

Luo kotisi seinille kestävä, loistelias mattapinta kalkkimaalilla! Chalky Finish -kalkkimaali on paitsi tyylikäs, myös kätevä – se peittää yhdellä maalauskerralla ja kiinnittyy useimmille seinä- ja kattopinnoille ilman pohjamaalausta.

rust-oleum-seinamaali-chalkwash-terracotta-k-rauta

Kuvan seinä on maalattu Rust-Oleum Chalkwash terrakotta -seinämaalilla.

seinien-uusi-tyyli-kalkkimaalilla-makuuhuone-maalattu

Rust-Oleum® Chalky Finish Seinämaali on vesiohenteinen, ympäristöystävällinen ja lähes hajuton. Se ei sisällä muovia ja on täysin hengittävä, joten se soveltuu suoraan useimmille pinnoille kuten kipsille, tiilille ja betonille sekä maalatuille ja lakatuille pinnoille. Maalia voidaan käyttää myös paneeliseinissä ja -katoissa. Kestävä pinta estää hyvin naarmuuntumista ja tahroja sekä peittää erittäin hyvin.

seinien-uusi-tyyli-kalkkimaalilla-olohuoneen-tehosteseina-maalattu

Näin maalaat Chalky Finish -seinämaalilla

Valmistelut:

Parhaan tuloksen saat, kun varmistat, että pinta on puhdas eikä siinä ole likaa tai rasvaa. Poista tarvittaessa irtonainen, hilseilevä materiaali sekä rasva sopivalla maalipesuaineella. Maali voidaan yleensä levittää suoraan vanhan maalin, lakan ja hirren päälle. Hyvin huokoiset tai epätasaiset pinnat on pohjamaalattava pintaan soveltuvalla pohjamaalilla.

Käyttö:

Sekoita hyvin ennen käyttöä. Tuotetta voi sivellä tai telata.
 Maali on poikkeuksellisen riittoisa (jopa 10m2/L) ja runsaan pigmentin ansiosta hyvin peittävä. Riittoisuus voi vaihdella menetelmän, käyttönopeuden ja pinnan huokoisuuden mukaan. Maali peittää yhdellä maalauskerralla, kunhan telan nukkapituus on 12 mm.

Kuivumisaika:

Maalipinta on kosketuskuiva 30 minuutissa. Levitä tarvittaessa toinen kerros tunnin kuluttua. Pinta kovettuu noin kahdessa vuorokaudessa. Maali on kuivuttuaan pesunkestävä.

Työvälineiden puhdistus:

Poista kaikki ylimääräinen maali mahdollisimman hyvin ja pese vedellä. Älä kaada viemäriin äläkä vesistöön. Joillakin paikallisviranomaisilla on vastaanottopisteitä pinnoitejätteille.

Katso myös miten loihdit kalusteille uuden ilmeen kalkkimaalilla!

RUST-OLEUM-CHALKY-FINISH-KALUSTEMAALI-BRAMWELL-krauta

Kuvan mattavihreä sävy on saatu työpöytään maalaamalla se Rust Oleum Chalky Finish Bramwell -kalustemaalilla.

Ostokset perille kätevästi!

k-rauta-kuljetuspalvelu

Kuljetuspalvelumme avulla saat ostokset suoraan kotiin tai raksalle. Katso lisää kuljetuspalvelusta.

Tutustu kalkkimaalivalikoimaan!