K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Pitsihuvilan piharemontti

Olimme mukana toteuttamassa kauniin pitsihuvilan piharemonttia Huvila & Huussi -ohjelmassa. Katso lopputulos ja tutustu remonttivinkkeihin.

Tarun ja Sarin Hollolassa sijaitsevan pitsihuvilan piha kaipasi kipeästi remonttia, sillä ennen remonttia pihasta ei pystynyt nauttimaan juuri ollenkaan. Tarun ja Sarin toiveena olikin saada huvilan ja rannan välissä olevan piha-alueen "kukoistamaan".

Uudelta pihalta toivottiin mahdollisuuksia

Taru ja Sari tykkäävät tehdä ja harrastaa, mikä asetti uudelle pihalle omia vaatimuksia. Uudelle pihalle toivottiin muun muassa kesäkeittiötä, terassia ja oleskelualueita. Taru harrastaa painonnostoa, joten hänelle toivottiin omaa urheilupaikkaa, Sari nauttii ruoanlaitosta, joten pihalle kaivattiin pizzauunia sekä lasitettua kesäkeittiötä ja sijaislapsille sekä omille lapsenlapsille tarvittiin leikki – ja pelitilaa.

Upea kesäkeittiö on kuin luotu huvilan pihalle

Yksi piharemontin suurimpia toiveita toteutettiin ja Taru sekä Sari saivat uuden ja upean lasitetun kesäkeittiön. Nyt ruoanlaitto onnistuu ulkona säässä kuin säässä.

huvila-ja-huussi-pitsihuvila--k-rauta-artikkeli-pihakeittio

Kesäkeittiön ilme ja toimiva kokonaisuus varmistettiin toivotun pizzauunin lisäksi asiantuntijamme valitsemilla grilleillä sekä terassikalusteilla.

Grillien valinta onnistui K-Raudan asiantuntijan avulla

Kesäkeittiön yhteyteen valittiin kaksi erilaista grilliä K-Raudan asiantuntija Kim Malmsin avulla. Koska grillaajat sekä grillaustarpeet ovat erilaisia, valittiin pitsihuvilan kesäkeittiöön kaksi hyvin erilaista grilliä: Cello Kamado 21 -hiiligrilli sekä Cello Roaster 2 -kaasugrilli.

huvila-ja-huussi-pitsihuvila--k-rauta-artikkeli-kollaasi

Tutustu Cello Kamado 21 -hiiligrilliin

Cello Kamado 21 on käyttövalmis keraaminen hiiligrilli laadukkailla osilla. Kamado-hiiligrilli pitää lämmön pitkään tasaisena tiiviin rakenteen ja keraamisen ulkokuoren avulla. Monikäyttöinen grilli sopii muun muassa grillaukseen, savustamiseen ja paistamiseen.

Nopeaan ja näppärään grillaukseen valittiin Cello Roaster 2

Cello Roaster 2 valittiin pitsihuvilan toiseksi grilliksi, sillä se sopii täydellisesti nopeaan grillaamiseen tai kun halutaan grillata pienelle määrälle syöjiä. Cello Roaster 2 -kaasugrilliä voi kätevästi käyttää vaikkapa pöydällä. Kaikki pinnat ja sisuskalut ovat ruostumattomasta teräksestä ja grilliä on helppo kantaa sen kannen kahvasta.

Rakenna oma kesäkeittiö ja katso parhaat grillivinkit

Innostuitko omasta kesäkeittiöstä? Aloita oman keskäkeittiön suunnittelu tutustumalla Kesäkeittiö terassille -artikkeliimme. Kaikki parhaat grillivinkkimme löydät täältä ja Suomen suurimpaan grillikauppaan pääset täältä.

Katso lisää K-Raudan ja Huvila & Huussin yhteisiä projekteja

huhu-ja-k-rauta-kaikki-jaksot-artikkeli

K-Rauta ja Huvila & Huussi ovat toteuttaneet yhdessä kymmeniä erilaisia mökki- ja piharemontteja. Katso kaikki remontit ja aloita oman mökki- tai piharemontin suunnittelu.

Katso lisää

Tilaa K-Raudan uutiskirje

uutiskirje-kuva-k-rauta-artikkeli

Jos haluat saada parhaat tarjoukset sekä ideat ja ohjeet suoraan sähköpostiin, käy tilaamassa K-Raudan uutiskirje.

Tilaa uutiskirje