K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

K-Raudasta saat ilmalämpöpumpun asennettuna

Tiesitkö, että ilmalämpöpumpun saa lain mukaan asentaa vain siihen valtuutettu asentaja? K-Raudasta saat pumpun ja valtuutetun asennuksen saman katon alta. Tutustu ilmalämpöpumpun hyötyihin.

ilmalampopumppu-k-rauta-ak

Ilmalämpöpumppu on loistava keino säästää talon lämmityskuluissa. Se sopii parhaiten sähkölämmitteiseen pientaloon, jossa on avara pohjaratkaisu, mutta myös muunlaisissa asunnoissa sillä voidaan saavuttaa säästöä. Ilmalämpöpumppu on täydentävä lämmitysratkaisu, joten se ei sovi asunnon ainoaksi lämmönlähteeksi.

Laadukas ja oikein asennettu ilmalämpöpumppu pitää huolen siitä, että se toimii juuri niin kuin pitää. Tällöin lämmityksessä säästyvät rahat voi käyttää muuhunkin kuin huonosti asennetun pumpun korjauskuluihin. Parhaimmillaan säästö on 10–40 % asunnon kokonaisenergiankulutuksesta.

ilmalampopumppu-k-rauta-ak1

Ilmalämpöpumppu on seinässä huomaamaton. Se lämmittää viileällä ja viilentää kuumalla kelillä.

K-Raudan asennuspalvelulla ilmalämpöpumppu paikalleen

K-Raudan ammattitaitoisella Asennuspalvelulla on pätevyys huolehtia ilmalämpöpumpun asennuksesta kotiinkuljetuksesta lähtien. Ja mikä parasta, asennuksen voi vähentää verotuksessa!

HUOM! Ennen ilmalämpöpumpun asennusta on aina otettava yhteyttä isännöitsijään, taloyhtiön hallitukseen ja kunnan rakennusvalvontaan, sillä osa pumpusta asennetaan asunnon ulkopuolelle.

Lain mukaan ilmalämpöpumpun saa asentaa vain Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukesin rekisterissä oleva asentaja, jolla on kylmälaiteliikkeen pätevyys. Myös sähkötyöt on teetettävä ammattiasentajalla. Asentajien on annettava työstään asiakkaalle todistus sekä ilmalämpöpumpun kirjallinen käyttöohje.

Laatupumppu kestää ja tuottaa lämpöä jopa 35 asteen pakkasesta

Pohjoisiin olosuhteisiin suunnitellut tehokkaat ja hiljaiset Panasonic-ilmalämpöpumput soveltuvat 25–160 m² kokoisiin asuntoihin, niin kotiin kuin mökille. Ilmalämpöpumppujen aateliin kuuluvat laitteet viilentävät tehokkaasti kesällä ja lämmittävät talvella. Ylläpitotoiminnon ansiosta ne sopivat hyvin myös vapaa-ajanrakennuksiin. Panasonicin Z-malliston ilmalämpöpumput tuottavat lämpöä entistä kylmemmästä ilmasta, jopa 35 asteen pakkasesta, entistä tehokkaammin ja puhtaammin. Uusi ympäristöystävällinen kylmäaine R32 parantaa kaikkien seinään asennettavien mallien pakkasominaisuuksia, vuosihyötysuhdetta ja energialuokitusta.

Panasonic-ilmalämpöpumpuissa on:

  • Kotitalouksiin soveltuvissa Z-sarjan ilmalämpöpumpuissa on ympäristö ystävällisempi R32-kylmäaine.
  • Ylläpitolämpötila-toiminto vapaa-ajan asunnoissa
  • Wifi-liitännän valmius Verisure-etäohjaimelle
  • Energiatehokas inverter-kompressori

Suojaa ilmalämpöpumppusi tyylikkäästi

Ilmalämpöpumppu näkyy aina myös asunnon ulkopuolelle. Kun pumpun suojaa tyylikkäästi, se sulautuu ympäristöön huomiota herättämättä. Puuvalmiissa suojakotelossa on valkoinen metallikatto ja sen puuosat ovat maalattavissa haluttuun sävyyn. Kotelo on esikasattu ja se sopii useimmille malleille. Se on myös helppo asentaa rakennuksen seinään.

Pienissä maksuerissä heti kotiin

K-Raudan rahoituspalvelun avulla saat ilmalämpöpumpun heti kotiisi. Hae rahoitusta kätevästi netistä. Pieni kuukausierä, esim. 1000 € rahoituksessa vain 50 €/kk. Ei avausmaksua.