K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Kimara K-Raudasta

Kimara-hirsitaloista -ja huviloista löytyy upeita vaihtoehtoja kodiksi, kakkosasunnoksi, saunamökiksi tai vaikkapa autotalliksi. Tutustu mallistoihin ja rakenna luotettavasti yhdessä K-Raudan kanssa.

talot-ja-mokit-artikkeli-kimara

Kimara-hirsitaloista -ja huviloista löytyy upeita vaihtoehtoja kodiksi, kakkosasunnoksi, saunamökiksi tai vaikkapa autotalliksi. Kimara-talot ovat laadukkaita ja kestäviä, ne on suunniteltu pohjoisiin olosuhteisiin kovasta arktisesta männystä.

Kimara-hirsitalo on ekologinen vaihtoehto, sillä hirsirunko on kierrätettävää ja uusiutuvaa materiaalia. Hirsitaloissa on myös hyvä sisäilma. Kimara-hirsitalo soveltuukin erinomaisesti myös allergikoille.

Edullinen Kimara Raami-mallisto K-Raudoista

Kimara Raami-mallisto on edullinen ja helppo tapa tehdä omasta mökkiunelmasta totta. Raami-mallisto on hankittavissa K-Raudoista ympäri Suomen, ja halutessasi autamme sinua aina rakentamisesta sisustamiseen. Me teemme Raamit, sinä tyylin ja toteutuksen.

kimara-raami-mokkimallisto-k-raudasta-mokki-65

Tutustu Raami-mallistoon tarkemmin

Kimara-talot rakentuvat kahdella tapaa

Kimara-talot ja mökit valmistuvat helposti kahdella tapaa. Voit joko tilata talon täysin valmiina tai jos sinulla on kädentaidot kunnossa, rakenna Kimara-talo itse. Aloita oman Kimara-talon suunnittelu ottamalla yhteyttä lähimpään Kimara-talomyyjäämme tai lukemalla lisää Kimaran malleista ja toimitusehdoista.