K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Tutustu tästä: Kimara K-Raudasta

Päivitetty 16.11.2022

Kimara-hirsitaloista -ja huviloista löytyy upeita vaihtoehtoja kodiksi, kakkosasunnoksi, saunamökiksi tai vaikkapa autotalliksi. Tutustu mallistoihin ja rakenna luotettavasti yhdessä K-Raudan kanssa.

Kimara-ak

Kimara-hirsitaloista -ja huviloista löytyy upeita vaihtoehtoja kodiksi, kakkosasunnoksi, saunamökiksi tai vaikkapa autotalliksi. Kimara-talot ovat laadukkaita ja kestäviä, ne on suunniteltu pohjoisiin olosuhteisiin kovasta arktisesta männystä.

Kimara-hirsitalo on ekologinen vaihtoehto, sillä hirsirunko on kierrätettävää ja uusiutuvaa materiaalia. Hirsitaloissa on myös hyvä sisäilma. Kimara-hirsitalo soveltuukin erinomaisesti myös allergikoille.

Selaa Kimaran esitettä

Outa-omakotitalomallisto

Uuden Outa-omakotimallistomme suunnittelua ovat ohjanneet luontoarvot, mutta toisaalta myös asumismukavuus. Modernissa Outa-mallistossa on moduuliajattelu, jonka ansiosta talot muovautuvat eri asumistarpeisiin ja solahtavat kätevästi myös kapeille kaupunkitonteille.

Outa-ak-kimara

Tutustu Outa-mallistoon tarkemmin

Edullinen Kimara Raami-mallisto K-Raudoista

Kimara Raami-mallisto on edullinen ja helppo tapa tehdä omasta mökkiunelmasta totta. Raami-mallisto on hankittavissa K-Raudoista ympäri Suomen, ja halutessasi autamme sinua aina rakentamisesta sisustamiseen. Me teemme Raamit, sinä tyylin ja toteutuksen.

kimara-raami-mokkimallisto-k-raudasta-mokki-65

Tutustu Raami-mallistoon tarkemmin

Omatoimirakentajan Pontti-mallisto

Uusi Pontti-mallisto sisältää laajan valikoiman puurakenteisia huviloita, piharakennuksia, autotalleja sekä autokatoksia. Rakentaminen on helppoa: teet perustukset ja saat tontille puuosatoimituksen ikkunoineen ja ovineen sekä havainnolliset ohjeet, joilla pääset eteenpäin. Tukea saat K-Raudasta.

Pontti-ak

Tutustu Pontti-mallistoon tarkemmin

Kimara-talot rakentuvat kahdella tapaa

Kimara-talot ja mökit valmistuvat helposti kahdella tapaa. Voit joko tilata talon täysin valmiina tai jos sinulla on kädentaidot kunnossa, rakenna Kimara-talo itse. Aloita oman Kimara-talon suunnittelu ottamalla yhteyttä lähimpään Kimara-talomyyjäämme tai lukemalla lisää Kimaran malleista ja toimitusehdoista.