K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Kimara Raami – edullinen mökkimallisto K-Raudasta

Kimaran Raami-mallisto on edullinen ja helppo tapa tehdä omasta mökkiunelmasta totta. Raami-mallisto on hankittavissa K-Raudoista ympäri Suomen, ja halutessasi autamme sinua aina rakentamisesta sisustamiseen. Me teemme Raamit, sinä tyylin ja toteutuksen.

Tutustu Raami-mallistoon

Koska Raami-mallisto on täysin uusi sauna- ja mökkimallisto, on meillä paljon uutta kerrottavaa. Täällä pääset tutustumaan Raamin tarinaan, mallistoon sekä tietysti oman Raamin luontiin, sisustamiseen sekä rakentamiseen.

kimara-raami-mokkimallisto-k-raudasta-mokki-65

Mökkiunelmista totta helposti ja edullisesti

Oletko unelmoinut uudesta saunarakennuksesta, vierasmajasta tai kokonaan uudesta kesämökistä, mutta toteutus on jäänyt unelmoinnin tasolle?

ME YMMÄRRÄMME SINUA.

Kun tarjolla on satoja vaihtoehtoja, on päätöksen teko ja tekemisen aloittaminen hankalaa. Päätimme tehdä sinulle palveluksen ja rajata vaihtoehdot puolestasi. Halusimme luoda järkevät raamit niin hinnan kuin tekemisenkin suhteen.

Mutta älä huoli –laadusta emme tinkineet. Jätimme jäljelle vain sen, mitä oikeasti tarvitset. Ja siitä syntyi Raami.

Raami on valmiiksi suunniteltu mökkimallisto

Raami on valmiiksi suunniteltu, yksinkertainen ja kustannustehokas mökkimallisto, josta löydät juuri sinulle sopivan sauna-tai mökkimallin.

Raami on suunniteltu sinulle, joka rakastat saada valmista aikaan itse. Etkä tarvitse siihen mitään ylimääräistä.

Jos siis etsit perinteistä saunaa tai mökkiä ja tahdot valmiiksi suunnitellun ja tyylikkään ratkaisun, on Raami sinun valintasi.

kimara-raami-mokkimallisto-k-raudasta-mokki-vaalea-mokki

kimara-raami-mokkimallisto-k-raudasta-mokki-37

Tutustu Kimaran Raami-mallistoon!

Näin luot oman Raamin

Oman Raamin suunnittelu ja rakentaminen onnistuu nopeasti ja helposti neljässä vaiheessa. Ensin päätetään malli, sitten pinnat sekä sisustus. Lopuksi vielä sovitaan toimitus.

kimara-raami-mokkimallisto-k-raudasta-nainen-ja-lapset

1. Päätä malli

Mallin sisäosien järjestyksen voit hioa oman mielen mukaan. Jos et esimerkiksi tarvitse saunaa, saunamökistä syntyy helposti vierasmaja kahdella huoneella.

2. Valitse pinnat

Kun olet valinnut mieleisen Raamin, voit päättää, miltä sen pinnat näyttävät. Saat valita pintamateriaalit, eli lattian sekä sisäkaton ja haluamasi pintakäsittelyn ulos ja sisälle.

Raami-malliston mökkeihin soveltuu parhaiten puinen lankkulattia tai laattalattia. Suosittelemme myös sisäkatoksi puista paneelikattoa.

3. Luo sisustus

Pääset luomaan Raamisi sisustuksen itse, ja käytössäsi on koko K-Raudan valikoima. Pääset valitsemaan:

4. Sovitaan toimitus

Kun kaikki oleellinen on päätetty, sovitaan vielä yhdessä, miten toimitamme Raamin kokonaisuudessaan sinulle.

Aina sinun näköinen – käytössäsi koko K-Raudan valikoima

Koko Raami-mallisto on hankittavissa K-Raudan myymälöistä ympäri Suomen. Raamin lisäksi meiltä löydät kaiken tarvitsemasi niin Raamin sisustukseen kuin asumiseenkin, joten koko urakka hoituu nopeasti ja helposti yhden luotettavan kumppanin avulla. Pystymme tarjoamaan sinulle kaiken aina mökin rakentamisesta sisustukseen sekä pihan viimeistelyyn sinulle sopivaan tyyliin ja hintaan.

kimara-raami-mokkimallisto-k-raudasta-k-raudan-myyja

Näin onnistut saunan ja märkätilojen sisustuksessa

Haluatko luoda Raamisi saunaan perinteistä tunnelmaa vai ehkä modernimpaa tyyliä? On unelmiesi sauna sitten minkä näköinen tahansa, meidän valikoimamme avulla luot sauna- ja märkätiloista juuri sinun tyyliisi parhaiten sopivan kokonaisuuden.

kimara-raami-mokkimallisto-k-raudasta-sauna

Näillä onnistut sisätilojen sisustuksessa

Suunnitellessasi Raamisi sisätilojen ulkonäköä, on sinulla kirjaimellisesti tuhansia eri tapoja saada Raamisi näyttämään täysin uniikilta. Meillä on yhteensä tuhansia erilaisia sisustuselementtejä aina tapeteista kattopaneeleihin, joita yhdistelemällä löydämme varmasti sinulle parhaiten sopivan sisustuksen.

kimara-raami-mokkimallisto-k-raudasta-k-sisustus

Viihdy myös ulkona

Vaikka mökin sisätilojen sisustaminen onkin viihtymisen kannalta äärimmäisen tärkeää, on mökkielämässä parasta ulkona viihtyminen. Kun suunnittelet unelmiesi Raamia, anna meidän auttaa sinua suunnittelemaan myös mökkipihasi kuntoon. Kaipaat sitten puutarhakalusteita, grillejä, paljuja tai pihavaloja, autamme sinua luomaan unelmiesi mökkipihan.

kimara-raami-mokkimallisto-k-raudasta-k-piha

Yllättävän helppoa – Käytössäsi kaikki K-Raudan palvelut

K-Raudan laajat palvelut varmistavat, että rakentaminen, sisustaminen, asentaminen ja jopa istuttaminen sujuu yllättävän helposti.

Kun rakennat kanssamme, on sinulla mahdollisuus hyödyntää muun muassa seuraavia palveluitamme:

Lisäksi sinulla on mahdollisuus ryhtyä projektiasiakkaaksi. Kun avaat asiakkuuden lähimpään K-Rautaan, pääset hyödyntämään projektiasiakkaan rahanarvoiset edut.

Rakenna Raami joko itse tai meidän kanssa

Raami-malliston mökkien ja saunojen rakentamiseen menee eri määrä aikaa, mutta nopeimmillaan pienimmät mallit valmistuvat jopa muutamassa viikossa. Tarvitset nopeaan itse tekemiseen vain hieman kokemusta sekä oikeat työvälineet. Hyödynnä samalla K-Raudan rakentajan edut.

Rakenna Raami K-Raudan kanssa

Jos päätät rakentaa Raamisi yhteistyössä kanssamme, on käytössäsi koko K-Raudan laaja paikallinen yhteistyöverkosto. Kun rakennat meidän kanssa, saat:

  • Hyviksi, kustannustehokkaiksi ja joustaviksi todetut kumppanit
  • Kattavan ammattiverkoston, joilta sujuu kaikki työt aina maatöistä pintakäsittelyihin sekä LVIS:ään

Rakenna Raami itse

Raamin pystytys onnistuu joko omin voimin tai omatoimisesti hankitun rakentajan kanssa. Onnistuneeseen lopputulokseen sinua auttaa :

  • K-Raudan asiantuntijat
  • Selkeät ja helppolukuiset pystytysohjeet
  • OmaKimara-portaali, josta löydät ohjeet ja neuvot rakentamiseen
  • Kimaran henkilökohtainen asiakasvastaava, joka auttaa sinua koko rakennusvaiheen ajan.

Tutustu Kimaran Raami-mallistoon!