K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Esittelyssä Kimara Raami – edullinen mökkimallisto K-Raudasta

Päivitetty 06.02.2023

Kimaran Raami-mallisto on edullinen ja helppo tapa tehdä omasta mökkiunelmasta totta. Mallistossa on 18 perusmallia pienestä saunamökistä isompaan huvilaan. Perusmallien lisäksi voit yhdistellä näistä valmiista Raami-moduuleista mökin omien tarpeidesi mukaiseksi. Mallisto on saatavissa K-Raudoista ympäri Suomen.

Kimara Raami tekee mökkiunelmista totta helposti ja edullisesti

Oletko unelmoinut uudesta saunarakennuksesta, vierasmajasta tai kokonaan uudesta kesämökistä? Kun tarjolla on satoja vaihtoehtoja, on päätöksen teko ja tekemisen aloittaminen hankalaa. Päätimme tehdä sinulle palveluksen ja rajata vaihtoehtoja puolestasi.

Raami on valmiiksi suunniteltu, yksinkertainen ja kustannustehokas mökkimallisto, josta löydät juuri sinulle sopivan sauna-tai mökkimallin.

kimara-37

Kimara Raami 37 on 29,5 m2 kokoinen 1h + alkovi + sauna + pesuhuone + terassi. Hinta alkaen 20 740 €, talvimalli 135 mm hirsi ja kolmikerrosikkunat alkaen 24 593 €

Raami 37 on kompakti kokonaisuus, jossa yhdistyvät makuusoppi sekä tupakeittiö. Avarat ikkunat tuovat lisäksi valtavasti luonnonvaloa sekä tilan tuntua.

raami-67a

Raami DUO 67 A on kahden makuuhuoneen ja avaran tuvan 50 m2 kokonaisuus, jossa on reilusti tilaa – sisällä ja ulkona. Perusmalli alkaen 34 540 €, talvipaketti 135 mm hirsi ja kolmikerrosikkunat alkaen 39 710 €.

Tee Raami Duosta sinulle sopiva yhdistelemällä eri mökkimallien parhaat palat

Uusi Raami Duo on edullinen kaksiosaisten mökkien mallisto, jonka moduuleja yhdistelemällä luot helposti juuri toiveidesi mukaisen kokonaisuuden. Valitse esimerkiksi tupa yhdestä ja saunatilat toisesta mökistä – tai vaihda saunan tilalle varasto tai makuuaitta. Ulkoasu on perinteikäs tai modernin linjakas aina kattomallia myöten.

Esimerkki: Näin Raami DUO 67 -mallia voi muokata

Kimara-Raami DUO 67 1500x800

Katso alta kaksi erilaista esimerkkiratkaisua, kuinka Raami DUO 67 -mallin saa muokattua juuri sinulle sopivaksi.

Muuntomalli 1: noin 45 m2

Valitse Raami DUO 67 -mallista 3 h + terassi (36,5 m2) ja yhdistä siihen Raami DUO 36 -mallista sauna sekä pesuhuone tai wc sekä varasto (n. 8 m2).

Muuntomalli 2: noin 42 m2

Valitse Raami DUO 67 .mallista 3 h + terassi (36,5 m2) ja yhdistä siihen Raami 19 -mallista joko sauna tai varasto (n. 6 m2).

Tutustu Raami-mallistoon

Sinulle sopivissa maksuerissä

Tiesitkö, että voit hyödyntää projektissasi myös K-Raudan Remppatiliä? Alle 20 000 euron rahoituksen voit hakea kätevästi suoraan verkosta.

Aina suomalaista, sertifioitua puuta

Kimara-hirret jalostetaan vastuullisesti kaadetusta, arktisesta ja PEFC-sertifioidusta suomalaisesta männystä. Kimaran liimatuissa hirsissä käyttämä polyuretaaniliima ei sisällä liuottimia, joten se on turvallinen ja ympäristöystävällinen. Valitsemalla Kimaran tuet myös suomalaista työtä pienellä tehdaspaikkakunnalla ja sen lähialueilla.

Näin onnistut saunan ja märkätilojen sisustuksessa

Haluatko luoda Raamisi saunaan perinteistä tunnelmaa vai ehkä modernimpaa tyyliä? On unelmiesi sauna tai kylpyhuone sitten minkä näköinen tahansa, meidän valikoimamme avulla luot niistä juuri sinun tyyliisi parhaiten sopivan kokonaisuuden. Tarvittaessa saat aina apua materiaalien valintaan myös suunnittelupalvelustamme.

Näillä onnistut sisätilojen sisustuksessa

Suunnitellessasi Raamisi sisätiloja sinulla on monia tapoja saada ne näyttämään täysin uniikeilta. Meillä on tuhansia erilaisia pinta- sekä sisustusmateriaaleja aina tapeteista, laatoista, kattopaneeleihin, joita yhdistelemällä löydät varmasti sinulle parhaiten sopivan sisustuksen. Tarvittaessa saat aina apua materiaalien valintaan myös suunnittelupalvelustamme.

Viihdy myös ulkona

Mökkielämän parhaita puolia on ulkona viihtyminen. Kun suunnittelet unelmiesi Raamia, anna meidän auttaa sinua suunnittelemaan myös mökkipihasi kuntoon. Meiltä löytyy kaikki, mitä pihalla viihtymiseen tarvitset: puutarhakalusteita, grillejä, paljuja sekä pihavaloja, joiden avulla voit nauttia mökkipihasta mahdollisimman pitälle syksyyn.

Kimara-Raami DUO 36 1500x800

Rakenna Raami joko itse tai K-Raudan kanssa

Raami-malliston mökkien ja saunojen rakentamiseen menee eri määrä aikaa, mutta nopeimmillaan pienimmät mallit valmistuvat jopa muutamassa viikossa. Tarvitset itse tekemiseen vain hieman kokemusta sekä oikeat työvälineet. Hyödynnä samalla K-Raudan rakentajan edut.

Rakenna Raami itse

Raamin pystytys onnistuu joko omin voimin tai omatoimisesti hankitun rakentajan kanssa. Avaa Projektiasiakkuus lähimpään K-Rautaan ja hyödynnä rahanarvoisia etuja. Onnistuneeseen lopputulokseen sinua auttaa:

  • K-Raudan asiantuntijat
  • Selkeät ja helppolukuiset pystytysohjeet
  • OmaKimara-portaali, josta löydät ohjeet ja neuvot rakentamiseen
  • Kimaran henkilökohtainen asiakasvastaava, joka auttaa sinua koko rakennusvaiheen ajan.

Rakenna Raami K-Raudan kanssa

Jos haluat rakentaa Raamisi meidän kanssa, on käytössäsi koko K-Raudan laaja paikallinen yhteistyöverkosto. Kun rakennat kanssamme, saat:

  • Hyviksi, kustannustehokkaiksi ja joustaviksi todetut kumppanit
  • Kattavan ammattiverkoston, joilta sujuu kaikki työt aina maatöistä pintakäsittelyihin sekä LVIS:ään

Tutustu Raami-mallistoon ja tilaa esite

Raami-aiti ja lapset 1500x800

Unelmien mökki yllättävän helposti – Käytössäsi kaikki K-Raudan palvelut

K-Raudan laajat palvelut varmistavat, että rakentaminen, sisustaminen, asentaminen ja jopa istuttaminen sujuu yllättävän helposti. Kun rakennat kanssamme, on sinulla mahdollisuus hyödyntää muun muassa seuraavia palveluitamme: