K-Rauta-hero-banner

Meiltä löydät pihakivet ja terassitarvikkeet jokaiselle pihalle

Luo pyöreä pihakivetys

”Vanhaan pihapiiriimme paras mahdollinen ratkaisu oli pyöreä pihakivetys, joka asettui paikoilleen aivan kuin se olisi aina ollut siinä.”

1500x800 artikkelikuva Pihakivi (002)

Tutustu laajaan valikoimaan ja rakenna omannäköisesi kivetys

Rakenna viihtyisä terassi

Tunnelmallisen pation rakentaminen piharakennuksen tai talon yhteyteen sujuu helposti, kun perustukset on tehty huolella ja käytössä on oikeanlaiset työkalut ja materiaalit. Voit myös suunnitella pation tai terassin K-Raudan terassilaskurilla.

1500x800 artikkelikuva Terassipuu

Meiltä löydät terassitarvikkeet jokaiselle pihalle.

Suunnittele terassi terassilaskurilla

Suunnittelemaan

Valmisterassi – helpoin ja nopein tapa rakentaa terassi

Lue lisää

Seitsemän parasta ideaa pihakivetykseen

Lue lisää

Neljä erilaista terassityyppiä

Lue lisää

Tilaa pihakivet ja terassitarvikkeet helposti mökille tai kotipihallesi. Remonttineuvonnasta saat kätevät vinkit pihakivien asennukseen ja terassin rakentamiseen.

Kuljetuspalvelu

Huolehdimme, että saat tavarat ovellesi tai työmaallesi sovittuna ajankohtana. Kuljetushinnat vaihtelevat kaupoittain - kysy hintaa ja toimitusaikataulua lähimmästä K-Raudasta.

Lue lisää

Remonttineuvonta

Maksuton remonttineuvontamme auttaa sinua kaikissa remonttisi vaiheissa. Voit kysyä mitä tahansa remonttiin liittyvää: materiaalien tai työvälineiden valinnasta, parhaista käytännöistä, kosteusvaurioiden ehkäisemisestä ja kodin eri tilojen remontoinnista. Meiltä saat neuvot myös maalaamiseen, tapetointiin, lattioiden asennukseen ja esineiden kiinnittämiseen seinälle.

Lue lisää