Parketit ja parkettilattiat

Parketti on ajattoman tyylikäs vaihtoehto lattiamateriaaliksi, jonka aidosta puusta muodostuva materiaali luo luonnollisen ilmeen kotiisi ja henkii arvokkuutta. Aidosta puusta valmistetulla parketilla on monia myönteisiä ominaisuuksia, jotka lisäävät lattian mukavuutta.

Parketti on laadukas ja ekologinen lattiavalinta

Parkettilattia tuntuu pehmeältä ja lämpimältä jalan alla sekä sopii hyvin allergikoille luonnollisen materiaalinsa sekä lakatun pintansa ansiosta. Parketti on myös pitkäikäinen ja ekologinen valinta lattiaksi, jota voidaan hioa tarpeen vaatiessa.

Tammiparketti vai saarniparketti - meiltä löydät runsaasti vaihtoehtoja

Pidätkö tammesta, saarnista tai koivusta? Valitse klassisen kaunis tammiparketti, jonka hillityt värit auttavat kauniin ja harmonisen sisustuksen luomisessa tai vaalean pintapuun ja tumman sydänpuun värivaihtelun esiin tuova saarniparketti. Valikoimastamme löydät ajattomat ja arvokkuutta huokuvat parkettivaihtoehdot, jotka sopivat eri sisustustyyleihin.

 Myymme markkinoiden johtavia brändejä, kuten Cello, Parla, Kährs ja Tarket.  Voit tutustua parkettien valikoimaan selailemalla tuotteita, tai katsoa suunnitteluohjelman avulla miltä eri parkettilattiat näyttävät kodissasi. Mietitkö kuinka parketin asennus hoituu? Voit tehdä parketin asentamisen itse tai jättää työt ammattilaiselle. Mikäli haluat tehdä asennuksen itse, olemme luoneet parketin asennusohjeet sinua varten, jotta onnistut asennuksessa. Valitse suosikkisi parkettien valikoimastamme ja nauti uudesta parkettilattiasta ennen kuin uskoitkaan!

129 Tuotetta
Järjestysperuste: Tuotemerkki Hinta