Pihakivet

Haaveiletko Rivieran tunnelmaa henkivästä patiosta tai upeista puutarhaan johtavista kiviportaista? Kauniit pihakivet viimeistelevät pihan ja antavat pihapiirille arvokkaan ilmeen, olipa suunnitelmissasi laaja pihakivetys tai pihakivistä muodostettu polku. Valitse omaan makuusi sopiva pihakivi K-Raudan laajasta valikoimasta ja rakenna avullamme erilaiset pihakivetykset niin minimalistiselle kuin romanttisellekin pihalle.

Pihakivi elävöittää modernin ja perinteisen pihan

Pihalaattoja pienemmät pihakivet ovat hyvä valinta eläväistä pihakivetystä rakennettaessa. Vanhan talon pihapiiriin sopii hyvin punainen pihakivi tai patinoitu pihakivi. Kulmista pyöristetty pihakivi, niin sanottu perinnekivi, sopii kaarevien muotojen rakentamiseen ja esimerkiksi kukkaistutusten rajaamiseen. Yhdistämällä eriväriset ja erimalliset pihakivet samalle pihalle, saat aikaan mielenkiintoisen kokonaisuuden. Valitse vaikkapa samanlainen harmaa ja musta pihakivi ja asettele ne vuorotellen pihakäytävälle. Lopputulos on persoonallinen ja varmasti oman näköisesi.

Kyllästyttääkö suorakulmainen muoto? Ratkaisu on sahalaitainen pihakivi eli unikivi. Unikiven ainutlaatuinen muotoilu mahdollistaa tiiviin ladonnan ja antaa kivetykselle uuden ulottuvuuden. Betoniset unikivet ovat kestäviä ja soveltuvat hyvin pihan ajoratojen ja pysäköintialueiden rakentamiseen.

Pihakivet asentuvat hyvän ohjeistuksen avulla

Pihakivien asennus sujuu kun saatavilla on hyvä asennusohje. Päätä pihakiville ja pihaasi sopiva latomismalli ja muista varmistaa alustan tasaisuus ennen pihakivien asennusta. Asennuksen jälkeen viimeistele pihakivetys harjaamalla pihakivien väliin asennus- tai saumaushiekka. Pihakivet ja hiekat saat edullisesti K-Raudasta.

Muistathan, että valikoimastamme löydät myös pihalaatat, muurikivet, reunakivet ja nurmikonreunukset.

6 Tuotetta
Järjestysperuste: Tuotemerkki Hinta
 • 23
  90 €
  / m²
  19
  27 €
  / m²
  0,70 € / kpl 0,57 € / kpl Poistunut valikoimasta Ei valikoimassa Tilattavissa myymälästä Tilattavissa myymälästä Saatavilla verkkokaupassa Tilattavissa päivässäviikossa heti saatavilla Sopimushintasi Norm.
 • 18
  95 €
  / m²
  15
  28 €
  / m²
  0,56 € / kpl 0,45 € / kpl Poistunut valikoimasta Ei valikoimassa Tilattavissa myymälästä Tilattavissa myymälästä Saatavilla verkkokaupassa Tilattavissa päivässäviikossa heti saatavilla Sopimushintasi Norm.
 • 18
  95 €
  / m²
  15
  28 €
  / m²
  0,38 € / kpl 0,31 € / kpl Poistunut valikoimasta Ei valikoimassa Tilattavissa myymälästä Tilattavissa myymälästä Saatavilla verkkokaupassa Tilattavissa päivässäviikossa heti saatavilla Sopimushintasi Norm.
 • 22
  90 €
  / m²
  18
  47 €
  / m²
  0,46 € / kpl 0,37 € / kpl Poistunut valikoimasta Ei valikoimassa Tilattavissa myymälästä Tilattavissa myymälästä Saatavilla verkkokaupassa Tilattavissa päivässäviikossa heti saatavilla Sopimushintasi Norm.
 • 18
  95 €
  / m²
  15
  28 €
  / m²
  Poistunut valikoimasta Ei valikoimassa Tilattavissa myymälästä Tilattavissa myymälästä Saatavilla verkkokaupassa Tilattavissa päivässäviikossa heti saatavilla Sopimushintasi Norm.
 • 22
  90 €
  / m²
  18
  47 €
  / m²
  Poistunut valikoimasta Ei valikoimassa Tilattavissa myymälästä Tilattavissa myymälästä Saatavilla verkkokaupassa Tilattavissa päivässäviikossa heti saatavilla Sopimushintasi Norm.