Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Aito punamultamaali 10l

TIKKURILA
  • EAN-koodi: 6408070056240 | Tuotenumero: 500882992

Perinteinen keittämällä valmistettu pellavaöljyä ja puhdasta rautaoksidipigmenttiä sisältävä punamultamaali. Muodostaa hengittävän, jauhoontuvan pinnan, joka kuluu vähitellen vuosien myötä.

48,95 € / kpl

5,44 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • EAN-koodi: 6408070056240
  • Tuotenumero: 500882992

Tikkurilan Aito Punamultamaali on perinteinen, keittämällä valmistettu punamultamaali, joka muodostaa hengittävän, jauhoontuvan ja kauniisti, vähitellen ajan myötä kuluvan maalipinnan. Aito Punamultamaali sisältää pellavaöljyä ja puhdasta rautaoksidipigmenttiä. Vanhan ajan täyshimmeä vesiohenteinen Aito Punamultamaali sopii uusien ja aikaisemmin keitetyllä punamullalla tai öljypohjaisella punamaalilla maalattujen sahalautapintojen ja karkeiden hirsipintojen ulkomaalaukseen. Käyttökohteita ovat esimerkiksi asuin- ja talousrakennusten ulkoseinät. Maalipinta on kuiva noin tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa vuorokauden kuluttua. Työvälineet pestään vedellä heti käytön jälkeen. • väri: punainen • täyshimmeä (kiiltoryhmä 6) • riittoisuus: sahalautapinnat ja karkeat hirsipinnat n. 3 m²/l • kuiva-ainepitoisuus: n. 26 painoprosenttia • tiheys n. 1,1–1,2 kg/l • EU VOC raja-arvo (kat A/d): 130 g/l 2010. Tuotteen VOC: maks. 130 g/l. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittely tekee lopputuloksesta kestävämmän ja kauniimman sekä pidentää huoltoväliä. Esikäsittelemällä maalattavan pinnan säästät aikaa ja vaivaa myöhemmin – siksi pohjatyö kannattaa tehdä huolellisesti. Maalaamaton puupinta Harjaa puupinta puhtaaksi liasta ja pölystä sekä irtoavista puukuiduista. Pese mahdollinen home pois homepesuaineella ja poista irtoava pihka oksankohdista teräslastalla. Aikaisemmin maalattu puupinta Poista aikaisemmin keitetyllä punamultamaalilla tai öljypohjaisella punamaalilla maalatusta pinnasta irtoava maali teräsharjalla. Vältä harjauspölyn hengittämistä. MAALAAMINEN Pohjamaalaa ensimaalauksessa puupinnat 10 % vedellä ohennetulla Aito Punamultamaalilla. Pintamaalaa aikaisintaan seuraavana päivänä ja ohenna silloin maalia tarvittaessa. Sivele maali ohuesti hangaten. Huoltomaalauksessa Aito Punamultamaalia ohennetaan 10–15 % ja sivellään ohuesti hangaten yhteen tai kahteen kertaan riippuen puupinnan kunnosta. Käsittelyolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva, ilman lämpötilan yli +10 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 % maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana. Muista myös: homeenpoistoaine, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, hengityssuojaimet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tuote

Paino
11.5 kg
Toimittajan ilmoittama alkuperämaa
Suomi
Riittoisuus/pohjamaalaus (imemätön pinta), m²/l
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
3
Perusmaali
Muu
Kiilto
Täyshimmeä
Käyttö
Ulos
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
3
Sävytys
Ei voida sävyttää
Riittoisuus/pohjamaalaus (imevä pinta), m²/l
Pakkauskoko (l)
10

Pakkaus

Paino
12.532 kg
Nettosisältö
9 LTR
Korkeus
20 cm
Pituus
21.9 cm
Leveys
31 cm

Vaaralausekkeet:

H412 Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. EUH208 Sisältää Propikonatsoli. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser; H412 Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer. EUH208 Innehåller Propikonazol. Kan orsaka en allergisk reaktion.